Hiring
$14,000-$18,000
Monthly (Negotiable)
$18,000-$25,000
Monthly (Negotiable)
See All 6 Jobs
2023-09-27 146 views
係Toy Story Haagen Dazs雪糕蛋糕🍦💚💚💚三眼仔好好好得意啊~💚💚💚反斗奇兵系列三眼仔的幻想天空(細)$439全個都係焦糖脆餅雪糕味,食落吾會好膩,感覺有小小似食威化餅咁,中間有d餅碎咬下,口感豐富,好快食完一啖又一啖,停吾到口🤭🤭
係Toy Story Haagen Dazs雪糕蛋糕🍦

💚💚💚三眼仔好好好得意啊~💚💚💚

反斗奇兵系列三眼仔的幻想天空(細)$439
2023-08-19 129 views
好鍾意食雪糕 出咗糧嚟咗呢度食😹雪糕單球都好貴 我哋叫咗士多啤梨味 同埋焦糖脆餅味 士多啤梨味真係好好食 中間有士多啤梨果肉 酸酸甜甜 焦糖脆餅味都好好食 超級香滑 無法同平時雪糕比較😹難怪咁貴
最鍾意食呢間嘅雪糕,耐冇食會有少少牙痕。近排佢搞咗個限定活動,仲推出幾款新甜品,身為忠實fan嘅我一定會去試吓 ᵒ̴̶̷̤ꈊ˂̶̤̀✎ 繽紛華芙 士多啤梨雪球嘅味道偏甜,應該因為入面有士多啤梨macaron 嘅緣故,一啲都唔酸。朱古力雪球嘅朱古力味尤其濃郁,苦苦哋,幾好味。不過入面亦有cream,呢個口感配搭就有啲奇怪。士多啤梨粒味道好酸,而食到最底又有好甜嘅脆粒。整體嚟講不斷喺甜同酸之間嘅口感徘徊,味道唔係特別出眾。

✎ 繽紛華芙

繽紛華芙
2023-06-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
2022-10-31 376 views
Häaburger有升級登場🤩之前食過一次 係夾住一球雪糕 今次可以揀兩款口味 更加滿足呀❤️‍🔥.📌Häaburger $69漢堡包烘到熱辣辣外脆內鬆軟🍔夾住雙球凍冰冰嘅雪糕🍦超足料迫爆成個包 每一啖都食到雪糕🤤包包外脆內軟 食落冰火交融 口感超正😍雪糕揀左:1️⃣黑朱古力杏仁濃郁嘅黑朱古力雪糕 好香可可苦澀味 再加埋粒粒杏仁碎 豐富成個口感 怕甜嘅可以揀呢款🍫2️⃣咖啡咖啡味唔算好出☕️食落偏重牛奶味 同埋都幾甜🥛3️⃣牛奶拖肥呢款雖然幾甜 但唔錯喎😍奶味好濃 仲有啖啖焦糖味🍮4️⃣黑糖奶茶應該係新出之前都唔見有 幾有驚喜🥳出奇地茶香好出 真係似飲緊珍珠奶茶🧋仲有朱古力碎碎 正喎🤎個包鹹鹹地 配埋甜甜嘅雪糕 中和番個甜膩感🙌🏻不過個包烘熱左 雪糕比較快融 打完卡要快啲食‼️.📌醇香意大利研磨熱咖啡食甜品最正就係嘆埋杯咖啡 相當解甜膩☕仲唔係一個完美嘅三點三下午茶🫖唔鍾意飲熱同有奶 都可以好似我咁嗌杯凍咖啡/齋啡😝

📌Häaburger $69

熱咖啡
凍咖啡
凍齋啡
2022-10-08 211 views
假日要去街,遊走商場,大店小舖,累了當然要找嗰好地方休息室,遇上美味甜品雪糕店,怎能不吃。看見多種款式,令人食指大動,不知選購那一種,清新果味的芒果,士多啤梨,或奶味濃的焦脆餅,夏威夷果仁……好在買一送一,真開心,兩人有四球都係69蚊,超值開心share...那麼就點不同味試一試:雲呢拿焦糖朱古力蛋糕味,加冧酒提子,士多啤梨芝士餅,黑比利時朱古力。第一杯:雲呢拿焦糖朱古力蛋糕味,加冧酒提子:雲呢拿焦糖朱古力蛋糕口感特別,焦糖香味濃,朱古力唔出,蛋糕就ok啦……第二杯:士多啤梨芝士餅,黑比利時朱古力:最愛士多啤梨有濃郁芝士餅的口感,而且雪糕質地厚,有濃郁奶香;朱古力冇的輸,超香濃,令人興奮。行得時間長,就想坐下休息,現在找到了好好的休息位hea吓,chill吓。

2022-08-04 273 views
食完飯好想食雪糕, 就嗱嗱臨趕喺9:00前去到呢間雪糕店呢度有九球細雪糕從左到右 上至下第一行:雲呢拿朱古力 西柚蜂蜜 杏仁黑朱古力我覺得最好味係杏仁黑朱古力,佢比平時嘅比利時朱古力苦啲,似係72%嗰隻而西柚蜂蜜嘅味道就有少少怪,可能因為西柚通常都有啲苦第二行:焦糖脆餅 士多啤梨芝士焦糖脆餅好好味第三行:芒果紅桑子 冧酒焦糖脆餅 咖啡除咗雪糕,佢仲有少少水果包括三粒士多啤梨 同埋三舊蜜糖,下低仲有啲細塊嘅餅底,係飯後甜品嘅好選擇!
食完飯好想食雪糕, 就嗱嗱臨趕喺9:00前去到呢間雪糕店

呢度有九球細雪糕
從左到右 上至下
第一行:雲呢拿朱古力 西柚蜂蜜 杏仁黑朱古力
而西柚蜂蜜嘅味道就有少少怪,可能因為西柚通常都有啲苦
第二行:焦糖脆餅 士多啤梨芝士
焦糖脆餅好好味
第三行:芒果紅桑子 冧酒焦糖脆餅 咖啡

2022-08-04
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Last Night Supper
2022-06-10 241 views
平時出街食飯都食到好飽,所以無咩機會再去食甜品或者雪糕,家人比左1張50蚊現金卷,今日咁岩吾太飽可以食雪糕😋我揀左士多啤梨豬豬,可以任揀2球雪糕,因為唔太鍾意朱古力雪糕有朱古力碎粒,所以揀左士多啤梨味雪糕,除左雪糕,仲有水果造型擺設,所以製作需時。小豬造型雪糕很精美,有士多啤梨、紅莓和藍莓,不過紅莓藍莓咬落去好似咬冰的感覺,太凍不太想繼續吃🥲不過價錢偏貴,沒有優惠價或現金卷應該不會選擇士多啤梨豬豬🥲
不過價錢偏貴,沒有優惠價或現金卷應該不會選擇士多啤梨豬豬🥲
2022-04-04 187 views
冇得晚事堂食 ✌🏻唯有外賣拎走慶祝媽咪生日小丸子陶瓷造型可愛 連兩隻差仔32球細雪糕一次過試八種唔同味道 喺屋企又可以加埋其他零食生果棉花糖玩 又唔怕食到污糟邋遢 雖然雪糕球size比較細 不過可以去超市買家庭裝 😍朱古力醬濃郁 食晒雪糕配料都未用得晒啲朱古力醬 剩返嘅唯有下次再食✌🏻✌🏻正價好似要五百幾蚊 但難得可以喺屋企享受而且唔夠配料可以自己再買 至少食到兩次 性價比高一家人小朋友大人都鍾意 男女朋友嘅話都好浪漫
冇得晚事堂食 ✌🏻唯有外賣拎走慶祝媽咪生日
小丸子陶瓷造型可愛 連兩隻差仔32球細雪糕
朱古力醬濃郁 食晒雪糕配料都未用得晒啲朱古力醬
剩返嘅唯有下次再食✌🏻✌🏻
一家人小朋友大人都鍾意 男女朋友嘅話都好浪漫
TakeAway
2022-01-09 251 views
今天與太太及兩個兒子出外行街,當時間接近6點,剛剛好趕及到了MOKO的Häagen-Dazs。以前也到過這間Haagen-Dazs,很喜歡它的座位,很少,很有私隱,但因此不容易有位。可能最近政府又封晚市,沒人好像我們那樣臨接近六時才去食堂食吧。太太有兩張50元贈券。我與兒子先去揀雪糕,見到三個雪糕球要82元,我立時想起葵涌廣場20元三球雪糕,幸好是贈券吧,我也沒那麼肉赤呢。因為82元用不到兩張50元,我想為太太儲起一張贈券。兒子揀了朱固力,我揀了芒果紅桑子,第三種口味我問店員,店員說受歡迎有焦糖脆餅,我便試一試。回座位後太太叫我與兒子分享三球雪糕,她自己出去再叫喎。她於是再買了「心花怒放」,其實即是三球雪糕,但有個甜筒餅底,比我的三球只貴三元。她選了抺茶味、曲奇雲妮娜及冧酒提子。Haagan Dazs的雪糕出名奶味濃,夠滑夠香,因此價錢不便宜。而且十分懂營銷,例如我們看見的這個「小丸子」雪糕火鍋,很有趣,綽頭十足,真怪不得它發達。

2022-01-09
2021-10-31 278 views
試食報告睇到廣告10月29,30同號Haagen- Dazs有10間分店,每間有50個名額,派發新出嘅 Haaburger。於是放工就趕去啦,去到係5點20分,剛好截龍。我係排第47個。六點正正式開始派發,一早喺個冰櫃度見到佢畢起咗好多球朱古力果仁雪糕,之後就不斷有計時器嘅響聲 。排到6點8先攞到,真係企到攰。Burger係小餐包夾住朱古力果仁雪糕,用一部好似夾餅嘅機夾一陣就出爐,攞到時係熱辣辣嘅。食落內冷外熱,口感幾特別。雪糕冇得頂,香濃朱古力味,加上果仁增加口感。不過如果要原價60蚊買,我就會有啲卻步。寧願正正經經買返個雪糕食算啦。試食無得揀味道,自費購買就可以揀雪糕味。
試食報告

試食無得揀味道,自費購買就可以揀雪糕味。
2021-10-29
Waiting Time
100 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Tea
Dining Offer
Tasting Event
2021-10-23 191 views
難得朋友有兩張Häagen-Dazs嘅優惠卷就諗住趁佢有$69 2球買一送一嘅優惠用咗佢點知原來正價係唔可以用 所以我哋就隨便揀咗呢樣嘢用咗張卷佢我哋揀咗抹茶一味 雪糕揀咗抹茶同埋士多啤梨芝士餅入面有粟米片cream同埋脆餅因為天氣凍所以啲蛋糕冇融得咁快搞到我哋食中間嗰堆粟米片嘅時候超級乾但係個cream又好底完全撈唔到上嚟希望可以考慮加多啲cream或者改下個structure 個士多啤梨芝士餅味雪糕好正個抹茶就麻麻哋就係正常綠茶味有少少甜
難得朋友有兩張Häagen-Dazs嘅優惠卷
希望可以考慮加多啲cream或者改下個structure
個士多啤梨芝士餅味雪糕好正
個抹茶就麻麻哋就係正常綠茶味有少少甜
2021-10-23
$70 (Tea)
🐝🤍☀️Häagen-Dazs雪糕出名好食,雖然價錢唔平民,但就物有所值,我食左香蕉船😍,真係好推介啊,有三球雪糕,可以自己揀味,又有香蕉🤪,同一塊餅,真係好抵食🥰!正~✧٩(ˊωˋ*)و✧😋😋😋
2021-05-15 378 views
返工途中醒起今日有同事生日,即刻衝落去haagen Dazs買個生日蛋糕比佢。睇左好耐,見呢個款方便唔洗切,顏色又靚,可惜要25/4之前訂購才有低至85折。現價$699(比利時朱古力雪糕,士多啤梨雪糕,玫瑰紅桑子荔枝雪糕,夏威夷果仁雪糕)多張信用咭有折哦,買之前留意下自己有冇下圖的信用卡啦
多張信用咭有折哦,買之前留意下自己有冇下圖的信用卡啦

2020-06-03 813 views
而家天氣愈嚟愈熱,搞到個人都無晒胃口,呢個時間就最啱食雪糕啦!難得做緊雙球雪糕買一送一,梗係要同朋友開心share,買嚟歎番下!除咗雪糕之外,仲有飲品提供。雖然有好多款口味,但我最愛嘅始終都係牛奶拖肥、tiramisu同呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕。今日好好彩,有其中兩個口味!牛奶拖肥 + 呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕牛奶拖肥牛奶雪糕香軟幼滑,拖肥醬偏甜,但配合埋牛奶雪糕就啱啱好中和咗甜膩感,好好味,一試難忘。呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕雪糕軟滑,呍呢嗱雪糕加咗焦糖醬同朱古力蛋糕,口感豐富。

除咗雪糕之外,仲有飲品提供。

牛奶拖肥 + 呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕

牛奶拖肥

呍呢嗱焦糖朱古力蛋糕
雪糕軟滑,呍呢嗱雪糕加咗焦糖醬同朱古力蛋糕,口感豐富。
TakeAway
$32.5
2020-03-06 381 views
春天已經要食雪糕。近日天氣熱返少少,又出哂汗。當然食返杯雪糕降下溫,等自己舒服一下。叫左繽粉舞動,雙球。一球係焦糖脆餅。另一球就叫左脆心花生醬雪糕,的確好好食。Häagen-Dazs (旺角)旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場場MTR樓16號舖
春天已經要食雪糕。
近日天氣熱返少少,又出哂汗。
當然食返杯雪糕降下溫,等自己舒服一下。
叫左繽粉舞動,雙球。
一球係焦糖脆餅。
另一球就叫左脆心花生醬雪糕,的確好好食。

Häagen-Dazs (旺角)
旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場場MTR樓16號舖