2019-04-06 734 views
今日想食韓國野,係open rice見到呢間,訂座仲有9折,即刻book位。原來佢同另一間烤肉係同一間舖頭,但係服務員帶錯我地去烤肉果邊。先食玫瑰芝士女神雞,上菜時見到有火爐,有d似芝士火鍋,大量芝士好野味。但係似乎個火開得太大,食到仲有3分1個底已經燶左。跟住食蒜香健康烤雞,個人覺得汁唔夠多,可以再多d汁。

跟住食蒜香健康烤雞,個人覺得汁唔夠多,可以再多d汁。
玫瑰芝士女神雞
玫瑰芝士女神雞
雞~全部都係雞🐣🐥🐔🐓昨晚跟好朋友去了吃炸雞,我們三個人點了幾個東西。《餐前小食》左:甜味的餅乾中:醃蘿蔔右:沙律~有粟米粒,提子乾,青瓜粒等等。《50cm長韓式雞蛋卷》原來這個蛋卷有50cm長的,口感很嫩滑有蛋香,配茄汁美奶滋,味道又甜又酸的,再加蔥花的香味,很多木魚好像在跳舞一樣,很不錯的。《炸雞雙拼》同時享受原味炸雞和甜味炸雞兩種滋味☺ 我個人比較喜歡甜味炸雞,甜甜的味道,上面還有芝麻蔥花,味道更香更美味😋如果加一點點辣味會更加惹味。《葛根水冷麵》這個冷麵冰冰涼涼的,麵很Q很滑,我最喜歡它的湯,用葛根水製成的,淡淡的微酸,夏天吃格外清涼,天氣冷的時候吃也很美味。《Pineapple Soju》這個菠蘿飲料有清清的菠蘿香味,裏面還有菠蘿粒,不覺得有燒酒的味道。這家店地方不大,但店員不少,因為旁邊還有一家應該是同一個老闆的韓式餐廳,店員需要同時招待兩邊的客人。昨晚的客人不多,但好多時候我們需要幫忙的時候都得不到店員的回應,往往需要自己動手,其實這裏是有加一服務的喔😎
雞~全部都係雞🐣🐥🐔🐓
昨晚跟好朋友去了吃炸雞,我們三個人點了幾個東西。

《餐前小食》
左:甜味的餅乾
中:醃蘿蔔
右:沙律~有粟米粒,提子乾,青瓜粒等等。
前菜小食

雙拼炸雞
  • PineappleSoju
  • 炸雞雙併
2019-03-16 490 views
👵🏼其實真係幾喜歡食雞肉。今日同幾個朋友嚟咗呢一間炸雞🍗店目的就係瘋狂咁食炸雞。牌上面其實除咗炸雞,乜嘢好選擇。點左一個叫做玫瑰芝士女神雞,芝士味好香。有好多件雞。現場會提供🧤,唔使驚整對手好油。鍾意感受韓風朋友嚟呢度好啱。

牌上面其實除咗炸雞,乜嘢好選擇。

鍾意感受韓風朋友嚟呢度好啱。
2019-01-22 940 views
中學同學聚,黎試下新野。照常叫下蔬菜烤雞同薯條,4個女仔share份量都好夠。但係開頭叫餐時好唔愉快。通常大啲既韓式餐廳都有提供枱鐘比你禁,咁我地禁左個鐘,好幾次,明明啲員工都聽到,而且無乜客人,佢地企係度發呆都無理我地。我地行去最近既cashier, 同個收銀小姐講,我地禁左幾次鐘都無人理我地,佢就講左聲:「哦」,然後就繼續禁電話。第一次見到店員咁無禮貌。最後舉手先有人理我地。咁叫左野食,個乳酪沙律,幾得意,不過個醬有啲唔健康。個烤雞幾好味既。芝士薯條好味,如果係粗少少既薯就,更完美啦。雖然食物可以,但服務太差,我一定唔會再去。

。最後舉手先有人理我地。

咁叫左野食,個乳酪沙律,幾得意,不過個醬有啲唔健康。

個烤雞幾好味既。

芝士薯條好味,如果係粗少少既薯就,更完美啦。

雖然食物可以,但服務太差,我一定唔會再去。

2018-12-16 947 views
同朋友飯聚,大家平時食得西餐多,今次轉轉口味食韓國菜~用某訂座app訂6:30時段入座有七折!我地準時去到餐廳拎位,帶位同事登記後俾左張紙仔我地,話埋單時出示返,如果唔見左就無折扣優惠⋯⋯其實入座登記左,我埋單時再show一次app既訂座畫面唔得咩?如果最後真係遺失紙仔,係咪真係唔俾discount客人呢?收好紙仔,我地就坐低左,結果坐左5分鐘,都無人拎餐牌俾我地,但我地係望到近廚房出菜位係有幾個樓面傾左係度傾偈檯面有鐘仔㩒,我地㩒完之後,都係無人理我地⋯我唯有行出去搵返帶位同事:「唔該,我地坐左咁耐都無人拎menu俾我地呀」「⋯哦」(遞menu)「我地仲㩒埋鐘仔都無人應」「⋯哦」雖然佢係做reception,樓面野可能真係唔關佢事,但係態度真係令人好不解⋯一句「唔好意思」或者「幫你提提D同事」都好呀講返野食,我地叫左「芝士薯條」($118)、「田園沙律」($98)同「蒜香健康烤雞」($168)野飲方面同行朋友叫左杯Somersby Rita($78)同柚子茶($30),我就揀左檸檬梳打($48),野飲無咩特別,唔多講~講下野食啦芝士薯條非常大碟,用上類似M記既幼薯條,面頭撒上大量芝士
「唔該,我地坐左咁耐都無人拎menu俾我地呀」
「⋯哦」(遞menu)
「我地仲㩒埋鐘仔都無人應」
「⋯哦」

芝士薯條非常大碟,用上類似M記既幼薯條,面頭撒上大量芝士粉同芝士醬,夠哂撈均成碟薯條,除左芝士,佢仲落左少少酸瓜、紅椒同醃洋蔥粒係面頭,芝士鹹香加上佢地酸酸地既味道,融合得好好,其實唔洗點旁邊個蜜糖芥末醬~幾個女仔都好快清哂

田園沙律一樣係大大份,沙律菜、蕃茄同雞蛋撒上芝士粉、杏仁片同藍莓沙律醬,口感豐富之餘,藍莓沙律醬味道酸甜開胃,同佢黎配薯條烤雞食中和解膩岩岩好!

蒜香健康烤雞,健康二字係佢menu真係有寫既,但事實
um⋯係健康過炸雞

烤雞鋪滿蒜蓉蜜糖醬,稍嫌過多,令到雞皮已經唔香脆,韓式烤雞黎講,食過整得最好既真係Goobne Chicken!
不過醬汁味道都唔錯鹹鹹甜甜,都叫邪惡,但健康二字真係好誤導哈哈哈哈
除左烤雞,佢仲碗左一隻烚雞蛋同薯角,薯角都係急凍來貨烤成,無特別,
而烚雞蛋係非常無誠意既,蛋黃係已經過熟變成灰黃色個種

食緊野其間,見到勁多蚊滋仔咁既蟲仔係檯度爬,仲爬埋入我朋友杯野飲⋯衛生問題需要正視,唔係一兩隻,係趕完又有趕完又有⋯
七折優惠只限食品,野飲係無既,堆單每人$130左右⋯只可以講,無折絕對唔抵食
而咁既服務同普通既食物質素,有折我都未必再黎~
2018-09-23 1159 views
雖然不是韓迷,但絕對欣賞炸雞配啤酒這無敵組合😍已是 Chir Chir Chicken 常客,每隔數星期都心思思要光顧一吓😬自從在首爾食過醬油炸雞,蒜香豉油炸雞$163 已成為每次必點。不辣,醬油味濃,份量多,熱辣辣, 個人認為 Chir Chir 真的做得不錯。配上Hogaarden 啤酒$55,一絕。其實已九成飽,貪心的我再點一個炸彈飯團$28。 黑麻麻但味道唔錯,上枱時紫菜味好香。由於人唔多,可以坐吓傾吓計,唔錯唔錯👍🏼
雖然不是韓迷,但絕對欣賞炸雞配啤酒這無敵組合😍

由於人唔多,可以坐吓傾吓計,唔錯唔錯👍🏼
2018-09-23
2018-08-30 855 views
外賣左一份原味香脆炸雞返屋企食,點知打開發現係冇雞腿🍗,竟然係得雞胸,雞背同一隻雞翼,究竟d雞腿🍗另一隻雞翼去左邊!?比人食左打斧頭呀!?乜唔係成隻雞拎去炸架咩!完全貨不對板,好嬲!唔係即場食都唔知裹面係咁!唔會再幫襯!

TakeAway
劣食指數:★★★★☆先來個酸甜炸雞沙律,份量夠大,可惜味道一般。芒果肉加上炸雞、沙律菜,應該叫剩菜大雜燴,建議用黑色膠袋另上觀感更佳。再來個芝士餃子年糕,芝士味淡,年糕只得寥寥數條,口感偏硬不夠煙韌。另外應該是微波食品的餃子亦不是特別出眾,餡料少而無味。主角當然是炸雞,點了個雙拼炸雞(香脆/甜味)。失望的是香脆炸雞從皮到肉都完全無味,相反甜味炸雞的酸甜醬汁濃稠,將香脆炸雞的無味感加倍放大。同時兩款的肉質都不夠滑,徹底失敗。甜味炸雞負責將你的口水吸乾,而香脆炸雞只會將你的口腔割損。當你感到口渴時,就正中下懷。這杯藍色檸檬梳打,一看就知道加入了大量色素,而且味道極甜,將你完全擊倒。韓式炸雞配啤酒的猶如太極般的配搭,一剛一柔,用「鬼佬涼茶」來中和炸雞的「熱氣」。玫瑰味Hoegaarden則是俗世中的一股清泉,味道清新,幸好餐廳沒有加水沖淡。剛好能用來為這一餐作結:就像啤酒一樣,苦中最後帶一點甜。韓式炸雞短短數年間的興起到末落,其間並沒有動搖「叔叔」和「上校」的地位。港女們雖然貪新鮮,但本性仍始終改不了吃西洋雞。
劣食指數:★★★★☆

2018-08-21 2683 views
自從我發現了,跟正式購買試食過「GooXXe Chicken」的有骨無骨烤雞,我曾經一度以為,位於香港食店內的韓國主流雞類食品,現在已經變成了「烤雞」,「炸雞」看似變得有點過氣。甚至有些獨立經營的韓國炸雞餐廳,例如在「銅鑼灣」大坑區裡面的韓國炸雞店「Two Two Chicken」,「Two Two Chicken」現在甚至已經支撐不住,宣佈結業收場。直到我在葵芳跟坑口食過,有「劉在石炸雞」稱號的食店「NeXe Chicken」後,我才確定相信,韓國傳統的「炸雞」料理,有香港仍然有它的市場,精神仍然不死。另一間韓國炸雞餐廳,「ChirChir Fusion Chicken Factory 」現在在香港只有一間分店,而且「ChirChir Fusion Chicken Factory 」只是在尖沙咀的「寶勒巷」大廈地庫的舖位內,默默耕耘地艱苦經營。不久之後,我只曾經來過尖沙咀「寶勒巷」,而且去到「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的店門外面,有翻閱考慮過「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的餐牌,想試食他們製造的炸雞。結果我

結果我當時被「ChirChir Fusion Chicken Factory 」餐牌跟炸雞的價錢嚇怕了,因為「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的炸雞沒有套餐提供,而且價錢超出了,我銀包裡面的財政預算。

結果我當時第一次去到「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的店門外面,就已經被迫放棄,把光顧試食「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的大計暫時押後延遲。

相隔大約幾個星期過後,我在事前做足了準備,先在銀行提款機內,提款拿了數百元以作預算,然後從西貢出能,兜兜轉轉地不斷轉車,再次回到「寶勒巷」,光顧「ChirChir Fusion Chicken Factory 」。

另一方面,我正進入「ChirChir Fusion Chicken Factory 」,詢問過「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的店員後,我才發現「ChirChir Fusion Chicken Factory 」類似「冰沫」「雪奶冰」的甜品,現在都已經消失無蹤。

「ChirChir Fusion Chicken Factory 」那個有點像「雪奶冰」的甜品「冰沙」名稱,本來是有三款味道,分別有「草莓冰沙」、「藍海冰沙」,以及「莫吉托冰沙」的。

可惜我詢問過「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的店員,甚至把相關的餐牌照片交給「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的店員過目後,才被「ChirChir Fusion Chicken Factory 」店員確認已經停售了。

結果我只能無奈地忍痛放棄,放棄我本來也很想一探究竟試食的「ChirChir Fusion Chicken Factory 」「冰沙」甜品

另一方面,我本來點了一客,「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的炸雞食品「甜辣無骨炸雞」。而且當時我看「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的餐牌,還以為「甜辣無骨炸雞」價錢這麽便宜,只收半價的「七十九元」。

結果後來「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的店員才跟我說,「甜辣無骨炸雞」實際的真正售價,應該是港幣「一百五十八元」才對,還把「ChirChir Fusion Chicken Factory」的餐牌換成最新版本。

我訝異地質問「ChirChir Fusion Chicken Factory」店員,為什麼他們這麽遲才更新「ChirChir Fusion Chicken Factory」的餐牌,「ChirChir Fusion Chicken Factory」店員立刻連聲道歉,急急更換餐牌。

結果我只能選擇,以前在韓國烤雞餐廳「GoXXne Chicken」裡面,都經常會飲用的啤酒沙冰飲品「Somersby Rita」,草草了事算數。

「Somersby Rita」使用的「Somersby」蘋果味啤酒飲品,飲品味道跟我以前喝過的蘋果味「啤酒」飲品,幾乎一模一樣,都是略帶酒味和甜味的啤酒。
Somersby Rita

不過「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的「Somersby Rita」杯底的沙冰,沙冰的面積比起「GoXXne Chicken」「啤酒沙冰」為之稀薄,酒味把蘋果甜味蓋過壓制住。

所以「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的「Somersby Rita」蘋果啤酒沙冰,比我預計更快就喝完,更重要的是,「Somersby Rita」比「啤酒倒插沙冰」更快喝光。

至於「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的甜辣味道炸雞食品,「甜辣無骨炸雞」的份量比我事前預計的來得更多。恰巧「ChirChir Fusion Chicken Factory 」又以一個大盤子去盛載。

所以我不知道為什麼,無論我如何努力去吃,「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的「甜辣無骨炸雞」始終都無法真正地食得完,始終還有炸雞跟配菜食剩下來。
酸辣無骨炸雞

或許「ChirChir Fusion Chicken Factory 」真的新鮮滾熱辣地,把一大盤的「甜辣無骨炸雞」製作完成出來吧,「甜辣無骨炸雞」旁邊的配菜,例如炸米通雖然口感香脆,但是數量也多得,叫我無法食光。

「甜辣無骨炸雞」配菜之中,除了吃也吃不完放軟就變得不好食炸米通之外,還竟然有大量,我因為敏感而不能享用,不能夠食的炸芋頭出現,結果我食剩了大量炸雞以外的配菜。

不過實話實說,其實「ChirChir Fusion Chicken Factory 」的「甜辣無骨炸雞」,主菜無骨炸雞的而且確,是被食店的廚房炸到熱辣辣的新鮮狀態,就立刻被安排與甜辣味道醬汁完全撈勻了。

「甜辣無骨炸雞」的主角無骨炸雞炸雞雞肉肉質口感無疑是很嫩滑,即使被「ChirChir Fusion Chicken Factory 」加上厚粉漿,炸成外形頗厚的炸雞

韓國炸雞當然是要趁熱食,才是真真正正的食法。但是「ChirChir Fusion Chicken Factory 」新鮮炸出來的炸雞,還加上同樣滾熱的甜辣醬汁,「甜辣炸雞」實際炒出來的效果,其實是很燙口的。

結果我一鼓作氣,一口氣把「ChirChir Fusion Chicken Factory 」「甜辣無骨炸雞」在短時間內全數吃完,換來的代價竟然是,我的嘴唇被新鮮炸雞燙傷。

雖然「ChirChir Fusion Chicken Factory 」「甜辣無骨炸雞」的炸雞炸雞肉口感是很嫩滑,而且炸雞經廚房新鮮製作出來,還有甜辣醬汁雙重的味道刺激我味蕾,即使要我吃到快要撐破肚皮也是值得。

不過,現在的「ChirChir Fusion Chicken Factory 」,實在沒有適合一人在晚上即場享用的「一人套餐」,結果我除了吃大份量「甜辣無骨炸雞」吃到最後,除吃剩配菜米通芋頭之外,最後結賬價錢也不便宜,足足要港幣二百六十元。

所以,即使「ChirChir Fusion Chicken Factory 」「甜辣無骨炸雞」味道的確有甜有辣,而且新鮮炸起,但是一人享用「甜辣無骨炸雞」,始終不是容易消化完成的事。

價錢一點也不便宜,一人享用炸雞其實不算很抵食,而且炸雞炸到新鮮滾熱辣,辣到幾乎把我嘴唇燙傷,「草莓冰沙」又不幸停售,長遠而言「ChirChir Fusion Chicken Factory 」炸雞不算抵食。
2018-06-30
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$260 (Dinner)
Somersby Rita
酸辣無骨炸雞
  • SomersbyRita
2018-08-13 457 views
好耐冇食炸雞啦!難得朋友又想食,即刻上網search 下,見到呢間ChirChir 好似唔錯。一如其他既韓式料理餐廳,non-stop 播放K-pop music ,而且由韓國人侍應 serves, 久違既感覺喔🙊2 個人食唔多,所以只叫了一份炸雞拼盤同埋餃子炒年糕。Order 時已經叫少辣,但係碟炒年糕依然辣度十足,食到差點噴🔥🙊炸雞拼盤份量十足,十分豐盛,炸得香口,唔油,啖啖肉!建議 多d 人share,免得浪費。
2018-08-07
2018-06-28 816 views
之前係韓國食過炸雞,番到香港搵唔番韓國炸雞個陣獨特嘅味道,上網搵到呢間位於尖沙咀嘅韓式炸雞店,環境舒適,叫左一個魚糕湯,蒜香炸雞同埋飯團。飯團略嫌失色了點,只有紫菜包住舊飯,裏面完全冇餡,但舊飯就大大舊,不推薦這個。魚糕湯有好多海鮮,當中嘅精華滲左落啲湯到,非常夠味,同埋夠哂足料。重點係個蒜香炸雞,炸得非常香口,分量好夠,仲有啲醫油係炸難皮上面,非常可口。3個人叫左3樣野已經好夠飽,側邊個枱係韓國人,老闆都係韓國人,難怪舊炸雞咁有韓國風味!埋單每人$124,比起其他位於尖沙咀嘅出名炸雞店價錢都可以接受!!!
話說我有一個朋友,每次同親佢食飯都一定係食韓國野。今次又同佢食飯,當然都係韓國野啦。透過某app訂位,5:30有半價優惠。去到該地址,係第二間餐廳黎。原來兩間餐廳share同一個舖,連啲員工都係share。坐低之後發現我地係第一批客。環境都幾闊落,幾舒服。睇完menu想落單,禁鐘,點解無人黎嘅?原來啲員工喺晒另一邊,無人睇到我地禁鐘。等左一等,終於有人理我地。一開始諗住叫三樣野,好彩個waitree好親切咁話我地知個炸雞份量好大,而且食到最後可以用啲汁撈飯。於是我地就放棄左個薯條。個蛋巻上到黎,真係比佢嚇左一嚇。長度有半張枱咁長,大小應該有普通蛋巻嘅兩至三倍,非常足料。不過講真,味道係普通嘅。以為個蛋巻已經好誇張,點知個炸雞仲誇張。佢有個gas爐喺下面熱住啲炸雞,成個爐佔左半張枱。有大量芝士。有薯條,好彩無額外叫。仲有大量炸雞。啲炸雞同平時韓式炸雞嘅雞件唔同,比較似麥X雞嘅雞塊。味道普通,唔係幾試到玫瑰味。但勝在份量大。我地最終食唔晒,連飯都無加。中途有一次諗住較細個火果陣唔小心熄左個火,個staff都不厭其煩咁幫我地開返。總括而言,味道係比較普通嘅。但價錢平,食物份量大,服務親切,所
話說我有一個朋友,每次同親佢食飯都一定係食韓國野。

總括而言,味道係比較普通嘅。但價錢平,食物份量大,服務親切,所以好評!!如果係正價嘅話?不了。

2018-06-24 381 views
餐廳提供的食物種類不多,我們點了炸雞、蛋卷同年糕(半份),但食物份量非常足(我們把剩下的食物打包,再翻熱也覺得好吃)。全部菜的味道都不錯,只是與年糕一起伴煮的魚蛋有點硬。想吃炸雞,可以考慮看看~

全部菜的味道都不錯,只是與年糕一起伴煮的魚蛋有點硬。

想吃炸雞,可以考慮看看~
2018-06-19 1924 views
小友考畢試,一家人一身鬆晒,自然就要出去食一頓飯輕鬆一下....問小友道他想吃些甚麼。他想也不用想馬上就說 : "炸雞"....於是乎順應民情,一家人就過來這裡,吃一頓有夠熱氣的....吃這一類的新派韓式餐廳,碟碟的份量都是預了大得嚇人,一早亦已預計到要吃至打包....同樣,吃至喉嚨痛 / 大熱氣亦是在意料之中。為了減輕一下火辣辣的程度,循例都要叫杯冰凍的飲料才行....一杯喝完後從喉嚨涼至胃,涼浸浸的菠蘿特飲,用來消去炸雞的熱氣,啱晒....除了凍飲以外,一道沙律也是不錯的消暑熱之選....這一個純只得有大量菜蔬的田園沙律,用的菜算不上是很新鮮 (一睇那一堆生菜葉就知了),不過勝在配上一個頗令人開胃的藍莓沙律醬,再加上要能繼續頂得住炸物帶來的火熱感,一道帶給人清爽感覺的沙律著實是不能少的....所以,也就因此原諒了這沙律在味道上的欠足了....噢....忘記一提這兒提供的前菜小食....睇落看似色彩繽紛的,計有染成微淺紫色的醃蘿蔔、沾了沙律醬的粟米粒以及沾了砂糖的小餅乾。味道又甜又酸,用來消膩,剛好....不少食客大讚這個炸彈飯團。所以我們一家就算冒著撐飽至死的危險也得要叫,最多吃不

於是乎順應民情,一家人就過來這裡,吃一頓有夠熱氣的....

除了凍飲以外,一道沙律也是不錯的消暑熱之選....

所以,也就因此原諒了這沙律在味道上的欠足了....

不少食客大讚這個炸彈飯團。所以我們一家就算冒著撐飽至死的危險也得要叫,最多吃不完就帶走回家吧....

飯球一如預料搓成大大個,用一大堆紫菜碎包圍著飯,味道比想像中濃及惹味....縱然美味但為了要預留肚子吃主角,所以最後叫侍者拿了一個盒子,將其中好幾個帶回家當成明天的早餐....

好了,炸雞終於出場了....

太太不想只純食炸雞那樣單調,而這兒亦有不少蠻創新的炸雞的配搭,好像這個炸雞拼炸魷魚便是了....

驟眼睇,好像不差。食落,炸雞還可以 ---- 皮算脆算乾身;肉也夠軟嫩多汁。和城中的好幾所有名韓式炸雞店比較,都不會輸太多....

但至於魷魚及放在一旁的炸蛋,小弟就對之不敢恭維了....魷魚看上去大大條非常粗身,未吃已在唾涎,但入口卻是硬梆梆的不能咬下去。嚴格上,比擦膠還要硬及韌;炸蛋的蛋黃則超級乾𠴱....

正因為這兩件東西,令整頓飯幪上了一個極大的陰影....
$120 (Dinner)
2018-05-27 398 views
今次試咗呢個炸雞拼盤,其實真係好豐富同好抵食,呢個拼盤入面有三種炸雞,分別係原味炸雞、辣味烤雞同夢幻炸雞,除咗炸雞之外仲有小型麥樂雞、炸蝦同埋薯條,薯條配上沙律醬真係好完美,呢三隻炸雞入面最好味係烤雞,唔會太辣,建議大家一定要試烤雞,因為會比較入味同埋冇咁熱氣!
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)