2023-12-10 22 views
觀塘有間懶人串燒屋,$250 2.5小時放題,有自動旋轉串燒,可以解放雙手,同朋友傾偈🩷外面仲有自家煲嘅涼茶、小食、同雪糕可以自助拎😆正價時段每人仲有一隻扇貝送添!❥串燒串燒種類有好多,有海鮮,有肉類,同埋各式各樣嘅丸🫶🏻將串燒放落個燒烤架上面就會自動旋轉自己燒🤣受熱比較均勻,唔怕燒燶👍🏻而且可以完全解放雙手,同朋友傾偈或者玩電話都可以😆個人比較鍾意食多春魚同埋芝士竹輪😋❥網燒網燒種類都有好多,有生蠔青口等海鮮~🥰而且仲可以喺外面自己拎牛油粟米、蒜蓉韭菜、蒜蓉雜菌黎燒🤤不過個人都係鍾意自動串燒多啲🙈❥炸物炸物真係即叫即炸🤩上枱熱辣辣,而且外皮好脆🔥最有驚喜係佢嘅西米波波😚一咬開入面係流心椰汁西米露👅

❥串燒

串燒種類有好多,有海鮮,有肉類,同埋各式各樣嘅丸🫶🏻
將串燒放落個燒烤架上面就會自動旋轉自己燒🤣
受熱比較均勻,唔怕燒燶👍🏻
而且可以完全解放雙手,同朋友傾偈或者玩電話都可以😆
個人比較鍾意食多春魚同埋芝士竹輪😋

❥網燒

網燒種類都有好多,有生蠔青口等海鮮~🥰
而且仲可以喺外面自己拎牛油粟米、蒜蓉韭菜、蒜蓉雜菌黎燒🤤
不過個人都係鍾意自動串燒多啲🙈

❥炸物

炸物真係即叫即炸🤩
上枱熱辣辣,而且外皮好脆🔥
最有驚喜係佢嘅西米波波😚
一咬開入面係流心椰汁西米露👅
2023-12-06 49 views
今次試下任食串燒,環境唔錯和闊落,獨立男女廁,抽風系統非常好,一路燒一路食完全沒有感覺倒煙味,個串燒爐係用發熱線發熱的,所以燒出嚟嘅食物都燒得好均勻,店員都很好,會教你怎樣燒,燒幾耐,點樣燒先最好食,好貼心,我哋嗰日早去,所以冇乜人,之後都爆場了,如果想食串燒記住訂位啦 😉佢有好多唔同嘅食物,有串燒的,有網燒的,亦有炸物,呢啲都係用 QR code落單,另外出面還有自助甜品櫃,蔬菜櫃和飲料櫃,真係應有盡有前菜有生菜沙律,中華沙律,螺肉,全部都細細兜,不用怕會好多,亦都可以食多幾款一路食前菜一路點了一些串燒和炸物,點了牛肋條,豬頸肉,牛丸,芝士腸,牛舌,海蝦,多春魚等牛舌係我嘅重點推介,厚切軟熟,美味佳品 😁網燒有生蠔,青口,羊架,牛柳片,雞翼等炸物有鵪鶉蛋,牛肉可樂餅,芝麻波波,榴槤波波,墨魚角,吉列蝦等炸物炸得很好,火喉和顏色均勻,炸皮唔會太厚剛剛好,師傅有料到 👍🏻 我的重點推介係榴槤波波裏面真係淡淡榴槤汁,真係好回味還有不少菜嘅選擇: 有雜菌菇,牛油粟米,意大利瓜等食物還有很多不能盡錄,想知道更多去食下啦 😆飲品都好多選擇: 有自家製的薏米檸檬水,花茶,汽水,啤酒 我哋就飲了薏米

牛舌係我嘅重點推介,厚切軟熟,美味佳品 😁

網燒有生蠔,青口,羊架,牛柳片,雞翼等

還有不少菜嘅選擇: 有雜菌菇,牛油粟米,意大利瓜等

食物還有很多不能盡錄,想知道更多去食下啦 😆
飲品都好多選擇: 有自家製的薏米檸檬水,花茶,汽水,啤酒

我哋就飲了薏米檸檬水,因為串燒熱氣可以降下火,帶一點檸檬酸味可以更開胃 😄

甜品有牛奶公司雪糕: 味道有香芋,雲呢拿,朱古力和芒果,還有啫哩,泡芙,另外亦有串燒棉花糖,棉花糖簡直忍唔到口,食了4-5串 😍

2023-12-03 40 views
最近去了觀塘的「串燒屋」串燒放題幫同事慶生。餐廳環境舒適,員工有善,食物種類選擇多,最重要爐具十分乾淨,整體體驗不錯!一坐下先送上一份扇貝,扇貝大粒juicy,加上鋪滿蒜蓉,好味!出面有多款飲品和小食類選擇供自取。另外QR code菜單主要分為三大類:串燒、網燒和炸物。這種自轉的串燒爐十分方便,每串串燒都烤得剛剛好,而且調味恰到好處,整體肉類都出色,牛舌超級厚切,食落唔會太乾。個人推介多春魚、台灣一口腸,不停encore ,另外雞肉串燒完都keep住鮮嫩。網燒方面,肉類如一口牛、安格斯牛肩、羊架等肉質都不錯。雞翼有三隻味(原味、麻辣、奧爾良),麻辣好惹味!蒜蓉烤蠔好新鮮大隻。最後炸物意外不錯,全部新鮮炸起,台灣香芋地瓜丸入面滿滿香芋蓉,正!$248加一2.5小時任吃,價錢實惠!

2023-11-30
Dinner
第二次食呢一間好好味嘅串燒店呀👍點解因為佢有兩種串燒方法囉❤️❤️一種係自助串燒一種係網燒呀💗兩種燒烤都享受齊曬👍 唔喺度度有㗎 😊今次仲食埋佢嘅熟食😋叫咗一籃炸到脆波波嘅食物,最鍾意就係佢個炸榴槤囉同埋炸餃子❤️❤️榴槤好香仲一咬就流心勁正呀!海鮮好正架,蒜蓉烤蠔同蒜蓉烤青口,啖啖肉😋加埋秘製蒜蓉醬🧄特別滋味仲有濃郁蒜香味👍惹味💯網燒三文魚鮫,一路燒一路啲三文魚油漏出嚟,燒到外皮脆卜卜啲肉又好嫩又好juicy 好正呀💗仲要係冇骨添薄真係好好味呀💯清酒煮蜆,每粒蜆肉都相當飽滿鮮甜,食落去仲陣陣酒香添 💯西班牙黑毛豬五花腩片🐷一咬落肉汁四溢💦肉味香濃柔軟😋😋網燒安格斯牛肩肉片油花分佈均勻,肉味香濃夠哂柔軟又Juicy👍🏼😋蒜蓉燒茄子🍆茄子鋪滿蒜蓉每一啖都超滿足!👍🏼美國上級牛仔骨, 切到薄薄嘅牛仔骨,燒一陣間啲 肉汁就已經流晒出嚟啦❤️軟淋淋好juicy好好味㗎💯網燒安格斯牛肩胛 、 熊本一口牛、西班牙黑毛豬五花肉、美國上級牛仔骨、蒜蓉烤蠔、蒜蓉烤青口、網燒三文魚鮫 、日本秋刀魚 、日本漢堡扒 ,燒青魚 、海蝦 、青酒煮蜆等等💗出面個雪櫃,除咗嘢飲之外仲有雪糕、棉花糖 、 蒜蓉麵包、蔬菜,仲有一盆

清酒煮蜆,每粒蜆肉都相當飽滿鮮甜,食落去仲陣陣酒香添 💯

西班牙黑毛豬五花腩片🐷一咬落肉汁四溢💦肉味香濃柔軟😋😋

蒜蓉燒茄子🍆茄子鋪滿蒜蓉每一啖都超滿足!👍🏼

出面個雪櫃,除咗嘢飲之外仲有雪糕、棉花糖 、 蒜蓉麵包、蔬菜,仲有一盆盆用錫紙兜包住嘅蒜蓉雜菇 同埋啲㗎👍👍👍

飲品,汔水、啤酒、清涼爽,仲有自家制下火特飲真材實料~杞子菊花蜜、 洛神花山楂、薏米檸檬水等等……

串燒屋

2023-11-28 46 views
呢個月都要係觀塘開工收工搵埋同事過黎原來佢都一早想黎試下呢間平均每人$200 左右夜晚喎串燒同前菜都比想像中多款醃酸蘿蔔係我不停回轉既一款好入味我食到辣所以希望更加辣但朋友食唔到辣佢就覺得酸味足就可以而肉類方面都準備新鮮肉粒多汁仲好大方係份量上未食完同事已經話要帶男朋友黎拍拖食炸物係即炸- 最推介榴連一定要食薄皮流入榴連勁多勁重味😆炸物真係做得幾好生蠔扇貝以串燒店覺得係有心思準備同事見到已經話好新鮮!!食完仲多謝我同佢一齊黎搵到好餐廳

呢個月都要係觀塘開工
炸物係即炸- 最推介榴連一定要食
薄皮流入榴連勁多勁重味😆
炸物真係做得幾好
生蠔扇貝以串燒店覺得係有心思準備
同事見到已經話好新鮮!!
食完仲多謝我同佢一齊黎搵到好餐廳
  • 串燒
  • 蒜蓉扇貝
  • 炸雞軟骨
  • 扇貝
2023-11-25 44 views
好耐冇食過串燒放題啦~~($248)呢個價錢就包括咗所有串燒同埋炸物都可以任嗌咁首先講咗串燒放題嘅嘢食先啦美國殼飼牛西冷食落去口感幾煙靭😋😋牛肋條食落去牛肉味都幾濃郁牛舌食落去亦都幾爽口😝😝我覺得佢哋嘅叉燒豬柳都整得幾出色同埋雞腿肉食落去真係幾嫩滑而我自己最鍾意嘅就係泰式豬頸肉😙😙因為食落去真係幾煙韌完全係我想要嘅口感跟住就講吓網燒放題嗰啲嘢食啦嗰個熊本一口牛真心幾高質素❤️❤️食落去幾有咬口覺得安格斯牛肩肉嘅紋路都幾靚🥰🥰油脂分布得啱啱好😆😆所以一直Encore都唔會覺得好Heavy跟住就講吓其他我覺得都幾唔錯嘅嘢食蒜蓉烤青同埋生蠔食落去都幾新鮮😉😉(值得一提嘅係佢好多款嘢食都有好多蒜蓉😂😂)牛油粟米亦都真心幾入味炸物方面我自己就幾鍾意食佢哋嘅嗰個炸蝦餅/吉列炸蠔幾特別嘅係佢哋有供應炸鵪鶉蛋😱😱(好少見到有舖頭會有炸鵪鶉蛋揀)
好耐冇食過串燒放題啦~~($248)
呢個價錢就包括咗所有串燒同埋炸物都可以任嗌

油脂分布得啱啱好😆😆
所以一直Encore都唔會覺得好Heavy

跟住就講吓其他我覺得都幾唔錯嘅嘢食
蒜蓉烤青同埋生蠔食落去都幾新鮮😉😉
(值得一提嘅係佢好多款嘢食都有好多蒜蓉😂😂)
牛油粟米亦都真心幾入味
炸物方面我自己就幾鍾意食佢哋嘅嗰個炸蝦餅/吉列炸蠔
幾特別嘅係佢哋有供應炸鵪鶉蛋😱😱
(好少見到有舖頭會有炸鵪鶉蛋揀)
  • 炸物
  • 串燒
2023-11-24 46 views
觀塘兩個半鐘任燒任飲😎,好似重回讀書時期成日bbq的年代,見唔見到我手上串棉花糖呀🤭而串燒爐係自轉同網燒的,所以唔使用手燒,好似食殘廢餐咁😜,扒類就當然用網燒,唔係真係有排燒😂串燒放題包括有幾款海鮮、例如元貝、蠔、海蝦、多春魚魚片頭、腸類、豬、牛,雞肉、丸類等等,有5-6款醬汁可以沾黎食,海鮮會附上檸檬,所以絕對唔會腥。炸物方面真係令我喜出望外,種類又好多。最深印象係佢的芝士蝦球、炸榴連球、吉列魷魚圈,即叫即炸酥脆非常,我忍唔住encore左幾轉,懶得燒的朋友可以試下佢個吉列炸蠔。🍮甜品有自家制啫喱同牛奶公司雪糕任食,雪糕我就試曬四隻味🤭。飲品方面有自家製的涼茶同罐裝啤酒同汽水,都係任飲的。

飲品方面有自家製的涼茶同罐裝啤酒同汽水,都係任飲的。

2023-11-21 48 views
早已聽聞呢間懶人串燒店,今日終於去試吓,2.5小時放題任食串燒、海鮮同炸物等😋串燒放喺燒烤爐上面會自己轉,唔使擔心會燒燶,超級方便,可以放心同朋友傾偈🥰.呢度嘅飲品有自家製嘅菊花蜜,清熱又潤喉,食串燒必飲‼️.正價時段每位送一隻扇貝,扇貝大隻新鮮,用蒜蓉調味,味道唔錯🫶🏻🫶🏻🫶🏻.呢度大部份嘅串燒已經預先調味,仲有椒鹽粉等調味料可以自己加,非常惹味!❤️.📍 串燒屋 (觀塘)觀塘通明街54號地舖
呢度嘅飲品有自家製嘅菊花蜜,清熱又潤喉,食串燒必飲‼️
📍 串燒屋 (觀塘)

2023-11-21 1700 views
這家串燒店不在大街上,地理位置稍高,所以有點隱世小店的感覺。平日繁忙時段$248加一就可享用2.5小時任飲任食,有那麽長時間可以慢慢嘆不用急。自助串燒放題主要用QR code下單,出面雪櫃則有前菜、蔬果菇菌類、飲品及甜品等自取。飲品甚至有啤酒及涼茶!桌上的層架剛好放到適合大小的碟,一層層串燒、肉類和海鮮上菜後非常豐富,食慾大開。炸物全是即叫即炸,大推外脆內煙靭的麻糬球、拉芝的芝士波,還有炸雞及天婦羅蝦!喜歡榴槤的話必嘗榴槤炸彈,男友很喜歡。他們家的烤爐屬特別設計,把串燒卡進去它們就能自己轉自己燒熟,適合懶人如我~ 又不用時常觀察避免燒焦,可用更多時間輕鬆談天吃喝啦!碟都有設計到,醬汁及乾料分開,喜歡惹味及辣的話必用乾料。自轉的燒烤爐使每串串燒都均勻地熟,保留到肉汁;肉類串燒全都啖啖肉,該爽的爽、該軟的軟,是真材實料。吃完串燒就要自己烤肉,點了數款牛肉都不錯,沾乾料後更香口。青口、蠔都算大隻,蒜蓉好惹味;雞翼夠大隻,燒到皮脆肉嫩就最正。惠顧就贈送每人一隻的扇貝絕不欺場,大大隻燒完都沒變小,每口都感受到鮮甜的味道,質感夠爽,加上濃郁的蒜超香。錫紙盤牛油粟米或蒜蓉野菌已預先混好,直接放爐烤就

吃完串燒就要自己烤肉,點了數款牛肉都不錯,沾乾料後更香口。

錫紙盤牛油粟米或蒜蓉野菌已預先混好,直接放爐烤就可享受,菇類頗多汁不錯。

最後以雪糕作結,除了串燒也超豐富的放題,大滿足!
2023-11-16 66 views
串燒屋 @ 觀塘幾個朋友聚會…朋友話想食下串燒飲下啤酒喎。其中地膽就帶我地係屋企附近食任食自助串燒。呢度如果唔係朋友帶真係唔知有間串燒店。平日都有8成滿…睇下個個打扮都係輕便街坊裝…包括地膽朋友在內🤣🤣。都幾得街坊支持。呢度個自助串燒爐…除左可以放串燒上去自己轉轉轉外…仲提供多個網…放上去就變身做網燒🤣🤣🤣掃下QR code…呢度既肉肉種類都離不開豬牛雞少少海鮮…menu就分開左串燒…網燒同熟食…熟食就以炸野為主…最正係有啤酒任飲…咁當然要點d炸野食下…呢度炸野種類感覺比出面多。我地點左雞翼…墨魚角…炸蝦…蝦餅…雞軟骨。衰鬼…d炸野又幾好味喎…即叫即炸…雞軟骨呀…雞翼…蝦餅都柯打左兩round…送酒無得頂落完柯打…好快就送上人頭扇貝先…之後d肉肉陸陸續續送上整體肉類…丸類…蔬菜質素都ok啦…雪櫃有錫紙盒裝既蒜蓉牛油雜菇…蔬菜…麵包…日式小食任攞唔嬲。除左啤酒、野飲有汽水…無糖茶…清熱野飲等等…可惜唔係獨立樽裝食完仲有杯裝雪糕同啫喱做甜品。呢個價錢可以任飲任食兩個半鐘…都幾抵食既。
串燒屋 @ 觀塘

最正係有啤酒任飲…咁當然要點d炸野食下…

落完柯打…好快就送上人頭扇貝先…之後d肉肉陸陸續續送上

食完仲有杯裝雪糕同啫喱做甜品

呢個價錢可以任飲任食兩個半鐘…都幾抵食既。
2023-11-16 1050 views
#搞串個pantry今次我哋食返一間位於 #觀塘 ,主打抵食港式串燒🇭🇰嘅餐廳,舖頭係以放題收費💰,有好多唔同種類嘅嘢食揀😍。晚市嘅價錢由$198起💵,我哋平日嘅黃金時段嚟到係$248一位。❄️雪櫃自由攞前菜🥗同埋甜品🍮可以喺雪櫃自己攞,有中華沙律、蒜味螺肉🧄、涼拌青瓜、酸蘿蔔🥕、麻醬豆腐,啫喱杯等等。飲品🍾都有好多選擇,除咗有一渣渣嘅涼茶、飲品😆、仲有罐裝汽水、啤酒🍺,夠晒盡興!🍢串燒有唔同類型嘅食材可以揀,海鮮🌊、肉類、丸類☄️都有,而且燒烤爐會自動旋轉🔁串燒,燒得好均勻。就算係秋刀魚🐟呢啲好難燒得靚嘅食材都燒得好完美💕。另外仲有牛肉🐮、勁惹味泰式豬頸肉🐷、鬆軟嘅牛舌👅、邪惡流心芝士竹輪🧀、香口台灣腸🇹🇼等等。🔥網燒仲有啲適合大大啖嘅燒肉🥓或者海鮮🐙,可以用燒烤網燒🥳。有好香蒜蓉味嘅青口、生蠔🦪,多汁鮮嫩。仲有油香味好正嘅牛仔骨🐄、可以燒到香脆嘅五花肉🐽、仲有可以揀辣味🌶️或者原味嘅爽脆原件腎。🧑🏻‍🍳熟食除咗自己燒嘅嘢食🔥,仲有清酒香同埋蔥花味嘅清酒煮蜆🍶。而且餐廳所有嘅炸物都感覺係新鮮炸起😝,好香脆。有充滿驚喜嘅炸西米露波波🌴、紅豆鮮奶卷🫘、仲有好滿足嘅特別炸蝦🦐、香芋地瓜球🍠等等。
#搞串個pantry

❄️雪櫃自由攞

🍢串燒

🔥網燒

🧑🏻‍🍳熟食
2023-11-15
2023-11-10 45 views
近期愛上食串燒,朋友知道後大力推介一間位於觀塘通明街食串燒及網燒放題"串燒屋"叫我去試下。店鋪位置雖然較為偏僻,但食物質素卻喜出望外,絕對係性價比高。放題任飲任食2個半鐘,時間非常充足,QRcode落單快捷方便。我哋雖然4人,但店員服務態度非常細心,安排我哋坐6人枱,可以有位放袋之餘,自轉燒烤爐又大啲,可以燒多啲食物,真係坐得自在燒得輕鬆🤣食物眾多選擇,海鮮有蒜蓉生蠔,蒜蓉青口,生蠔新鮮,蒜蓉鋪滿面,燒後香氣撲鼻。仲有海蝦,爽口鮮甜。其他串燒類食物就有多春魚,牛丸,貢丸,龍蝦丸,魚角,炸魚旦,芝士狗卷,一口甜薯,紅腸....應有盡有。肉類都唔少,有牛,雞,豬肉串,厚切牛舌,牛仔骨,一口牛肉粒,黑毛豬五花腩,肉質夠鮮嫩多汁。想健康啲可以食多啲菜,有蒜蓉茄子,牛油栗米又香又甜,牛油什菌,仲有我鐘意嘅葵秋。炸物類方面,就至愛佢個炸雙皮奶,外面又熱又脆,裡面煙煙韌韌。仲有吉列炸蝦及炸蠔都炸得恰到好處。甜品及飲品都同樣多款式,有啫喱,雪糕,一口泡芙....非常滿足

2023-11-09 47 views
香港人除左喜歡一年四季打邊爐之外,燒烤都係香港人熱愛活動之一,但要自己落手串野食落支叉到就比較麻煩,仲要忍受炭嘅煙燻住對眼,食得較為辛苦。近期香港流行左懶人燒烤風,餐廳引入左自轉燒烤機,食物早已串好晒,只需放係燒烤機上食物就會自己轉動,坐定定等食就得。今次就去位於觀塘通明街主打自轉及網燒串燒屋,餐廳食物種類好多,有肉,海鮮,炸物,出面仲有自助飲品櫃 有自家製意米檸檬水,菊花茶,洛神花山楂茶,食材櫃就有棉花糖,蒜蓉包,牛油金菇,粟米,當然唔少得嘅菠蘿。網燒蒜蓉生蠔,青口,兩款都好大隻,生蠔燒完脹卜卜,好肥美,口落去仲爆汁添🤭肉類,丸類,秋刀魚,蝦就可以直接放上爐由佢自轉燒,好爽呀🤣燒烤爐熱力好均勻,唔會一邊燶晒另一邊就未熟,而且好快就食得。睇住佢轉嘅時候,就叫左炸物,即叫即炸,有炸蝦,炸蠔,最意想不到有炸雙皮奶😍太多野食喇不能一一盡錄,鍾意BBQ嘅朋友可以試下,一至四都係$198燒2. 5小時,假期都係加左$20,物超所值🤩

2023-11-08
2023-11-08 754 views
今日同阿女一齊去左食懶人燒烤,好正😋😋記得好耐之前係旺角食過一次,估唔到而家觀塘都開左懶人燒烤😍餐廳位於觀塘裕民中心附近,地方都幾易搵☺️入到去發覺餐廳雖然唔算好大,但係座位舒適,空間感好夠,而且街外又寜靜,好適合聚會或者傾計💬一坐低即刻QR Code落單,食物選擇非常多,豬、牛、羊、雞、魚、海鮮、蔬菜水果乜都有🤩最正一個位係佢地仲有炸物小食可以落單🤩等你燒緊嘢食時可以食住其他熱食先👍👍落完單就去自助區拎小食、前菜同飲品☺️佢哋飲品好多自家製涼茶,包括檸檬意米水、菊花茶、洛神花茶、雞骨草、夏枯草同無糖烏龍茶,仲有其他汽水同啤酒🍻選擇都幾多😍😍我目測自己飲左四至五杯菊花茶🤣🤣返到座位食物已經陸續送到枱上,上菜速度都幾快👍全部都幾新鮮,特別係海鮮類嘅生蠔、青口😋😋食到尾聲我仲燒左棉花糖🥰🥰佢哋仲有雪糕可以食,不過我已經食唔落😅😅呢間餐廳食物水準質素都唔錯,一個價錢可以食足2.5小時,好抵食😋而且服務員態度非常好,令人感覺親切友善,絕對可以回訪💯平日人流都幾多,好彩我地一早入座📍 串燒屋 (觀塘)觀塘通明街54號地舖#串燒 #懶人燒烤 #串燒屋 #bbq #grill #懶人料理 #任飲任食 #

落完單就去自助區拎小食、前菜同飲品☺️

📍 串燒屋 (觀塘)
觀塘通明街54號地舖

#串燒 #懶人燒烤 #串燒屋 #bbq #grill #懶人料理 #任飲任食 #美食推介 #美食推薦 #觀塘美食 #美食 #kwuntung #foodie #hk #hongkong #香港探店 #yummy #海鮮 #蒜茸生蠔
2023-11-08
  • 炸物
  • 生蠔
2023-11-07 43 views
【觀塘•串燒屋】@bbqhousehkππππππππππππππππππππππππππππππ熱辣辣暖笠笠觀塘串燒屋餐廳採用qr code落單 任飲任食2.5小時 有多種串燒以及網燒及炸物可供選擇 仲有自取吧可以任飲汽水或者自製檸檬薏米水洛神花茶及涼茶等🌻|串燒厚切牛舌|質地韌度比較高,但經過適當的處理後可以變得嫩滑多汁。經過燒烤以後,牛舌的肌肉纖維緊縮,脂肪融化,使得牛舌更加嫩滑。每一口咬下去,都能品味到牛舌的鮮美🌼|串燒泰式豬頸肉|燒烤過程中肉表面形成的金黃色焦糖層提供了一種香脆的口感,與嫩滑的肉質形成鮮明的對比。每一口咬下去,都能同時品味到豬頸肉的脆嫩和香脆的外皮🏵️|網燒黑椒牛仔骨|黑椒醬汁的加入令牛仔骨的味道更上一層樓。黑椒醬汁的香辣味道和牛肉的濃郁風味相互融合,帶給人一種獨特的美味享受。黑椒的辛辣與牛肉的鮮香完美結合,刺激著味蕾,令人回味無窮。🍁|網燒香草羊架|網燒上慢慢翻烤,使得肉質受熱均勻,保持了羊肉的原汁原味,肉質不柴不老。每一口羊架都帶著濃厚的肉汁,給人留下完美的咀嚼口感。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD
【觀塘•串燒屋】@bbqhousehk

🍁|網燒香草羊架|

餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥
服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄
食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾
性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 589.6(連加一)
✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#觀塘美食 #串燒屋 #web3觀塘