朗屏站F出口行5分鐘就到,地點非常易搵平日下晝過嚟唔使等位👏🏻環境都非常企理方便點心價錢整體都幾合理,又唔算太貴- 雪山叉燒包 $24 + 鮮蝦菜苗餃 $19兩籠點心都係大大件吃到飽嘅朋友😂餡料好多,菜苗餃皮薄餡靚、蝦彈牙爽口。而叉燒包好鬆脆,一啲都唔油👍🏻大推~- 老干媽蒸鳳爪 $26對於辣度食十小嘅我,呢碟老干媽都幾辣。鳳爪底雖然無花生托住,但有一舊索晒精華嘅豆卜好惹味🤤- 鴛鴦鮮蝦網米腸 $35未食過網米腸,口感幾得意,外皮滑內餡脆,好睇好食- 姬松茸宣骨燉湯 $45飲返碗湯解解油🤪暖下胃咁,燉湯中規中矩,都相當入味,翅骨少啲會更好見主打好似係竹筒飯,但每款點心都大大碟、食得太飽無試到,下次有機會都會再食﹗
朗屏站F出口行5分鐘就到,地點非常易搵
平日下晝過嚟唔使等位👏🏻環境都非常企理方便
點心價錢整體都幾合理,又唔算太貴

- 雪山叉燒包 $24 + 鮮蝦菜苗餃 $19
鮮蝦菜苗餃

- 老干媽蒸鳳爪 $26
老干媽蒸鳳爪

- 鴛鴦鮮蝦網米腸 $35
未食過網米腸,口感幾得意,外皮滑內餡脆,好睇好食

- 姬松茸宣骨燉湯 $45

鮮蝦菜苗餃
2022-04-22 32 views
點心癮又起!真係隔左好耐無食啦🙈今次母親大人遠征入黎元朗 即刻孝女帶佢去飲下茶😍🙆🏻‍♀️再次必點🙆🏻‍♀️❤️鴛鴦鮮蝦網米腸🧡8號蝦餃王💛鮮蝦菜苗餃keep住新鮮熱辣 即叫即蒸 出色👍🏻母親大人都食到點哂頭😆 今次仲試咗新嘢添😋海苔鮮蝦腐皮卷雪山叉燒包懷舊糯米雞香煎黑椒牛肉包同樣唔錯!特別係個腐皮卷❤️炸到剛剛好 放咗一陣先食 都差啲辣親口糯米雞餡料都足 啖啖都食到 唔會得飯食👍🏻至於兩種包 就雪山叉燒包略勝!! 畢竟都係店家推薦😆😋😆滿足的一餐❤️ 母親大人都講幾次好食 又感嘆好耐無飲茶🙈 埋單$185 食咁多 好抵啦😏
點心癮又起!真係隔左好耐無食啦🙈

至於兩種包 就雪山叉燒包略勝!! 畢竟都係店家推薦😆😋😆

滿足的一餐❤️ 母親大人都講幾次好食 又感嘆好耐無飲茶🙈
埋單$185 食咁多 好抵啦😏
2022-04-22 30 views
.今次同男朋友去咗朗屏站附近嘅呢間8號茶居飲下午茶🫖.我哋叫咗八樣嘢 分別係:瀑布流沙奶皇西多士 $30老乾媽蒸鳳爪 $26五柳炸雲吞(3件)$26溫室青瓜叉燒腸 $288號蝦餃皇 (2件)$19山竹牛肉球(3件)$26蟹籽燒賣王(2件)$18香煎臘味蘿蔔糕(3件)$27最特別係炸雲吞、瀑布流沙奶皇西多士同埋溫室青瓜叉燒腸炸雲吞已經好少見 唔係間間酒樓都會見到可以嗌8號茶居嘅炸雲吞好脆 索索聲至於瀑布流沙奶皇西多士真係好流心🤪啲汁流晒出嚟 撈埋黎食真係好正😋溫室青瓜叉燒腸係第一次食 原來青瓜同叉燒都可以夾埋一齊😝有青瓜喺度真係好Fresh啊😝.🥢8號茶居 (元朗)📍元朗宏業南街22號虹方地下3B號舖
今次同男朋友去咗朗屏站附近嘅呢間
8號蝦餃皇 (2件)$19
山竹牛肉球(3件)$26
蟹籽燒賣王(2件)$18
香煎臘味蘿蔔糕(3件)$27

最特別係炸雲吞、瀑布流沙奶皇西多士同埋溫室青瓜叉燒腸
炸雲吞已經好少見 唔係間間酒樓都會見到可以嗌
8號茶居嘅炸雲吞好脆 索索聲
至於瀑布流沙奶皇西多士真係好流心🤪
啲汁流晒出嚟 撈埋黎食真係好正😋
溫室青瓜叉燒腸係第一次食 原來青瓜同叉燒都可以夾埋一齊😝
有青瓜喺度真係好Fresh啊😝
🥢8號茶居 (元朗)
📍元朗宏業南街22號虹方地下3B號舖
2022-04-20
Type of Meal
Tea
2022-04-21 26 views
今次黎到元朗食個晚飯,見呢間茶居都好似幾多人幫襯,所以就試下🫖我地叫左個一飯一燉湯套餐,揀左金銀菜豬肺湯,味道清甜,豬肺都乾淨同埋軟熟🫁,豬肺🐷都有好幾舊。飯就選擇左鮑汁豬手🐷竹筒飯🎋,先講個豬手,都有4大舊,煮到好淋,唔會咬唔到,而且好入味,個汁多到可以撈飯食🍚🤤👍🏻個飯就正正常常🍚但兩個人share都ok兩個人share一個飯餐嘅好處就係可以試多個點心🤭我地叫左青咖哩雞粒鹹水角🐔,呢個係fusion點心,入面都有算大舊嘅雞粒,而且個青咖哩味都算多,但都幾match鹹水角個皮👍🏻呢度茶位每人$5,而且都有幾款茶可以揀!算抵過普通茶樓🫖另外佢嘅點心有2人份量,所以人少都可以飲茶

金銀菜燉豬肺湯

鮑汁豬手竹筒飯

個飯就正正常常🍚但兩個人share都ok

青咖哩雞粒鹹水角

2022-04-18 37 views
新式點心越來越多,除咗環境連食物都好講求質素,缺一不可!我覺得呢間幾細心嘅位係平時一份蝦餃燒賣多數都係四粒,而佢就兩粒裝,簡直係為我而設,分量少啲使嘅嘢又可以多啲🙈蝦餃皇 $19兩粒裝,皮薄啖啖肉,唔錯唔錯😋鵪鶉蛋燒賣 $27一份三粒,平時飲茶食蝦肉燒賣多,估唔到鵪鶉蛋燒賣又唔錯喎,而且佢個燒賣又真係好厚肉👏老干媽蒸鳳爪 $26飲茶又係必叫既,最鍾意選腳趾😝雪山叉燒包 $24本身超級鍾意食呢款嘅叉燒包,再加上唔係度度有得食,所以有得食嘅地方多數我一定必叫。最鍾意食佢個面,脆嘅感覺。鴛鴦鮮蝦網米腸 $35食腸粉依家勁鍾意食呢啲脆嘅腸粉,仲要係放耐都仲可以脆,再飽都食得落😋😋😋瀑布流沙西多士 $30鍾意食鹹蛋黃嘅我建議叫,但係到咗記得即刻切,唔好好似我咁放到凍哂🤣🤣味道都幾香,而且唔會話好膩👍養顏紅棗糕 $24好少食呢啲野,但估佢唔到熱食原來好煙韌,唔會話超級濃紅棗味,啱晒我呢啲唔鍾意紅棗味嘅人,口感真係好正
新式點心越來越多,除咗環境連食物都好講求質素,缺一不可!

蝦餃皇 $19
兩粒裝,皮薄啖啖肉,唔錯唔錯😋

鵪鶉蛋燒賣 $27

老干媽蒸鳳爪 $26
飲茶又係必叫既,最鍾意選腳趾😝

雪山叉燒包 $24

鴛鴦鮮蝦網米腸 $35

瀑布流沙西多士 $30
味道都幾香,而且唔會話好膩👍

養顏紅棗糕 $24
2022-04-13 29 views
今日收早就去咗元朗嘆吓一盅兩件 今次去咗元朗朗屏8號嗰邊嘅點心茶居 原來嗰邊都幾多嘢食 環境仲幾靚添😋呢間點心除咗一盅兩件仲有竹筒蒸飯 套餐仲有燉湯同埋甜品🍮瀑布流沙奶皇西多士$30新鮮滾熱辣脆卜卜嘅多士切開中間嘅流心奶黃湧晒出嚟,份量可以沾滿全份多士 鍾意試唔同口味🍞must try!!雪山叉燒包 $24拎上手仲暖暖哋 個包有啲似墨西哥包成個包連個底都好鬆脆 咬開有叉燒餡料😻必食推介!薑蔥牛柏葉$28 爽口嘅牛柏葉沾滿入味薑蔥夾雜埋啲蘿蔔絲😻 食完一兜已經想再叫多兜😆鮑汁豬手$36每一啖都充滿骨膠原仲有炆到好入味ge鮑魚汁 好滿足🐷🐷香滑鮮蝦腸$30好嫩滑嘅即拉腸粉再加埋爽口嘅鮮蝦 仲有甜豉油呢個組合真係冇得輸 飲茶一定要有佢鮮蝦菜苗餃兩件$19蝦餃皮菜苗餃仲有鮮蝦 係點整都不敗嘅組合 菜苗係可以平衡到蝦餃皮同埋鮮蝦嘅油膩 有菜苗喺入面即刻覺得🥦🥬 冇咁罪惡🤫擂沙煎堆仔三件$25煙煙韌韌充滿芝麻嘅外皮咬落去充滿着芝麻嘅餡料😍鍾意食煙靭嘅必叫🤓其實我仲有好多嘢都想試㗎 好似佢嗰個鮑魚雞粒竹筒飯 黑松露野菌粉果 木魚燒汁茄子 🍆同埋咖喱🍛蒸土魷🦑🦑不過兩個人得兩個胃😋下次一定要再試!!總
原來嗰邊都幾多嘢食 環境仲幾靚添😋

香滑鮮蝦腸$30

鮮蝦菜苗餃兩件$19
有菜苗喺入面即刻覺得🥦🥬 冇咁罪惡🤫

擂沙煎堆仔三件$25

不過兩個人得兩個胃😋下次一定要再試!!

總括而言我覺得佢呢間點心舖頭食物種類都好多 而且仲有fusion idea 😻 而且我覺得佢有別於一般嘅中式點心 唔會好油膩
鋪面乾淨企理
而且佢哋嘅茶☕️質素都唔錯 我覺得呢個都好重要㗎茶可以解膩㗎嘛😚

點估到飲茶都可以食到港式西多士!見好多人都嚟打卡,前排入元朗得早山前就嚟到呢度嘆返個早茶,落得清閒。疫情下明顯係較少人外食,仲要晨咁早嚟食早餐嘅人當然就更少。叫咗幾款點心,包括燒賣皇、招牌之一嘅鴛鴦鮮蝦網米腸、排骨同埋個一心想嚟食嘅瀑布流沙奶皇西多士。先講兩款招版,首先係 #瀑布流沙奶皇西多士,的確係好有視覺震撼感。一件望落平平無奇,但一切開就漏出大量嘅流沙奶皇,就好似食緊爆汁嘅流沙奶皇包咁,當然係比白饅頭嚟得更香口。而甜度就當然係較高,不過真係好香好正。另一招版係個鴛鴦鮮蝦網米腸,滑溜膠粉包住嘅係脆卜卜嘅隻色炸米粉之類同埋鮮蝦,好香口!蟹籽燒賣皇兩件份量唔算多,不過勝在夠大粒,肉質唔錯亦幾彈牙,唔係肥豬肉,唔錯。整體嚟講以早茶記係飲得舒服舒適,食飽飽出發就去行山!

蟹籽燒賣皇

整體嚟講以早茶記係飲得舒服舒適,食飽飽出發就去行山!
2022-03-11 36 views
份量好細味道一般。蝦餃係唔錯,牛肉包冇乜味,食完兩個蝦餃同兩個牛肉包都可以完全唔飽,份量真係偏小,男人去食一定唔夠飽除非叫兩倍嘅食物,同埋啲點心應該係即蒸嘅係幾新鮮
2022-03-06 39 views
不過不失,正正常常。但個茄子有驚喜,幾好味。馬拉糕好乾,好似買返黎個啲咁。個燒賣都好食😋 其他就真係普普通通,正正常常。我係外賣自取,比少左個蝦餃。但店主好快就處理退款👍👍十分好👍👍
不過不失,正正常常。
但個茄子有驚喜,幾好味。
馬拉糕好乾,好似買返黎個啲咁。
個燒賣都好食😋
其他就真係普普通通,正正常常。
2022-02-23 720 views
見好多人都讚呢間抵食,呢日就同老公來食個下午茶😎.瀑布流沙奶皇西多士 $30呢個老公讚不絕口🤩切開奶皇流心滿瀉好治癒🥰多士入口脆卜卜又唔會太油膩,奶皇甜度剛好,超級好食!😋.蟹籽燒賣皇 $18好大件好彈牙!再點少少辣椒油食好正🤤.黑松露野菌粉果 $20好香黑松露口味jo大愛😍配野菌perfect match ,真係名副其實皮薄餡靚好好食😋.青咖喱雞粒鹹水角 $25咁得意的組合一定點來試下!好香的青咖喱相當惹味配上傳統嘅鹹水角意外地搭,不過真心幾辣🌶我老公食得好開心😂好辣之人必點!.木魚燒汁茄子 $25🍆茄子好大件呀🤩有好多木魚係上面,很喜歡個醬汁甜甜的,魚肉大件又彈牙jo搶哂兩件食😂.海苔鮮蝦腐皮卷 $28腐皮卷脆卜卜,入面蝦🦐好彈牙,好好食👍🏻.鴛鴦鮮蝦網米腸 $35腸粉兩隻色好吸睛🤩皮好滑入面脆卜卜正😋.宮廷桂花糕 $22好清香淡淡桂花味道.呢間點心fusion幾成功,大大件價錢親民又好食,近朗屏站來開元朗可以試下!
見好多人都讚呢間抵食,呢日就同老公來食個下午茶😎

瀑布流沙奶皇西多士 $30

蟹籽燒賣皇 $18
好大件好彈牙!再點少少辣椒油食好正🤤

黑松露野菌粉果 $20

青咖喱雞粒鹹水角 $25

木魚燒汁茄子 $25

海苔鮮蝦腐皮卷 $28
腐皮卷脆卜卜,入面蝦🦐好彈牙,好好食👍🏻

鴛鴦鮮蝦網米腸 $35
腸粉兩隻色好吸睛🤩皮好滑入面脆卜卜正😋

宮廷桂花糕 $22
好清香淡淡桂花味道

• 瀑布流沙西多士
  • 木魚燒汁茄子
  • 黑松露野菌粉果
  • 蟹籽燒賣皇
元朗站📍8號茶居-女朋友一個月總有幾日需要特別關顧,除左叫佢飲多d暖水,都可以帶佢黎飲茶食下d暖野😎so smart!鴛鴦鮮蝦網米腸($35)呢個腸粉卷食落個口感有少少似炸兩,炸卜卜,不過裡面仲有蝦、甘筍等等嘅配料,口感更豐富!手磨薑汁糕($24)呢個十分推薦👍🏻薑味十足,軀寒一流,食食下覺得辣辣地,薑汁好濃,糕身煙靭。(呢個女朋友最愛,今次醒目仔😎)蟹籽燒賣皇($18)燒賣大大粒,仲有原隻鮮蝦同豬肉餡,彈牙爽口!不過$9一粒都少少貴🤏鮑魚雞粒竹筒飯($49)竹筒飯好香,總共有兩粒鮑魚仔,兩個人share來講份量唔算好多,不過配埋其他點心都好夠飽!瀑布流沙奶黃西多士($30)睇落係平平無奇嘅西多士,切開之後啲奶黃爆曬出嚟,影都影唔切😹除咗有奶黃漿,西多士入面都仲有奶黃餡,好creamy好邪惡,不過食食下都有d漏🤪擂沙煎堆仔($25)呢一個煎堆仔留到最後嘅時候先食,嗰陣其實都飽到有啲想嘔。不過食落又幾好食😂煎堆仔個粉團唔會太薄,有嚼口,裡面係芝麻餡,唔算太甜😻😋茶芥每位$5,2個人$200都唔使都飽到嘔。環境方面,座位相隔距離適中,唔會太迫,坐得舒服,如果坐卡位空間感更大。樓面乾淨企理。
元朗站📍8號茶居

鴛鴦鮮蝦網米腸($35)

手磨薑汁糕($24)

蟹籽燒賣皇($18)

鮑魚雞粒竹筒飯($49)

瀑布流沙奶黃西多士($30)

擂沙煎堆仔($25)

茶芥每位$5,2個人$200都唔使都飽到嘔。

鮑魚雞粒竹筒飯
手磨薑汁糕
鴛鴦鮮蝦網米腸
擂沙煎堆仔
瀑布流沙奶黃西多士
2022-02-16
$95 (Lunch)
鮑魚雞粒竹筒飯
手磨薑汁糕
鴛鴦鮮蝦網米腸
擂沙煎堆仔
瀑布流沙奶黃西多士
  • 瀑布流沙西多士
@8char.hk 又黎飲茶啦~因為想搵間近近地又好味又抵食既茶樓好難啦🥲🥲仲要方便帶老人家🧓🏽出入💪🏻🙏🏼一心想黎食多次既流沙多士竟然中午就賣哂🥲🥲Sosad,唯有試下其他d新野介紹下啦😇嗌咗個二人套餐,有盅飯+燉湯💖個湯好正喎,好多料同埋個碗係好似打邊爐咁既紫砂壺☺️好特別,隻匙羹都係啱啱好放得入😂其他試咗既例如齋腸,叉燒腸都ok❤️👌🏼📍 8號茶居 (元朗)元朗宏業南街22號虹方地下3B號舖

@8char.hk

📍 8號茶居 (元朗)
元朗宏業南街22號虹方地下3B號舖
2022-02-18 26 views
如果想飲茶嘅話除咗有一般嘅酒樓之外,呢度亦都有一間好高質嘅點心店可以試吓!我好鍾意食呢度嘅蝦餃王,蝦餃真係非常之大粒,而且呢度嘅蝦肉好彈牙好紮實!食點心當然唔少得嘅就梗係要食蟹子燒賣啦,呢度嘅蟹子燒賣亦都好好食,豬肉嘅肥瘦比例啱啱好,而且上面嘅蟹子令到成個燒賣嘅口感好特別!仲叫咗雪山叉燒包,我好鍾意食呢度嘅叉燒包,入口嘅時候好友叉燒酥嘅口感!

3K
2022-02-17 35 views
差不多三點先有時間食晏,好口渴想飲野就決定去飲茶,但咁晏仲邊度有茶市,同事話去虹坊間8號茶居,都好喎,食過幾次啲點心都好味。估唔到三點鐘都仲爆場,得返兩張吉枱咋,好食嘅野果然係受歡迎呀。快快趣開壺普洱飲下先,咁肚餓叫咩食好呢?點左一個飯同幾樣點心,加埋茶啱啱好八樣野,好意頭~最先到嘅鮑魚雞粒竹筒飯,雞粒分量好多,軟嫩入味,已去皮一點都不肥膩。一般茶樓嘅盅頭飯啲飯太多水又太淋,呢度個竹筒飯入面啲飯仲係粒粒分明,有咬口又有飯香,再加少少豉油超正。跟住係雜果沙律春卷,即叫即炸熱辣辣,入面嘅沙律都唔少,係雜果沙律黎,個沙律醬溝咗少少煉奶甜甜酸酸咁,唔使再點醬已經夠好味。再黎係香煎黑椒牛肉包,個包入面仲有肉汁,黑椒味夠香口,包身煎得香脆,又係好好味。蒸點出爐了,先食個蟹籽燒賣王,個皮望落去白雪雪唔多吸引,咬落食到肉嘅鮮味,而且大部分都係瘦肉唔會咬到一口豬油,大大粒正喎。有燒賣就梗係要叫埋蝦餃啦,同樣大大粒皮薄餡多,入面隻隻大蝦食落鮮味,食到有兒時蝦餃嘅味道呢。跟住呢碟鴛鴦鮮蝦網米腸幾乎每一台都叫,似乎係呢度嘅名物,顏色好睇啱曬打卡~綠色係菠菜,紅色係紅蘿蔔,兩邊都食到蔬菜味,不過菠菜嗰邊就比較突
點左一個飯同幾樣點心,加埋茶啱啱好八樣野,好意頭~

跟住呢碟鴛鴦鮮蝦網米腸幾乎每一台都叫,似乎係呢度嘅名物,顏色好睇啱曬打卡~綠色係菠菜,紅色係紅蘿蔔,兩邊都食到蔬菜味,不過菠菜嗰邊就比較突出,個腸粉皮夠煙韌一啲都唔爛,網米卷脆口,好睇又好食。

最後就用甜品作結瀑布流沙西多士,望已經見到佢脹卜卜,一切開啲蛋黃醬爆出嚟,超澎湃,多到可以覆蓋成隻碟,真係唔明一塊方包入面點解可以夾到咁多醬咁正,呢個要趁熱食,熱辣辣的醬汁先至會流,嗰醬鹹香甜美,用個包舐曬所有醬都唔覺膩,哈哈,愛甜人仕必叫!

好味好味,食飽飽大滿足。
2022-02-14
$100 (Tea)
得閒飲茶!!! 可愛高質中式點心 ✨🥰📍元朗 Yuen Long即叫即蒸嘅精緻中式點心, 配埋創新嘅口味同造型設計,真係讓人眼前一亮🥰 呢度同茶樓唔同, 有卡位, 坐得好舒服🤩 每款點心都係各有特色,樣樣都好足料, 味道可以食得出師傅用心製作😋 誠意推介八號茶居🥧🥰-• 箭豬紫薯包🦔🍠🍞箭豬造型超可愛!!! 一籠有兩隻可愛嘅小箭豬,鬆軟嘅饅頭包住綿綿滑滑嘅紫薯餡料, 食落甜甜地, 一定要趁熱食!!!💰$24🪄4.7/5• 雪山叉燒包🏔🍞呢個叉燒包嘅雪山酥皮非常酥脆,麵包鬆軟😋 打開一看可以見到裡面嘅叉燒餡好多!!!🥰 甜甜地又唔會太漏🤩 我朋友食第一啖佢非常驚喜🤣🤣 真係唔錯唔錯😋💰$24🪄4.9/5• 鴛鴦鮮蝦網米腸呢個都好好食!!!😋 佢脆卜卜好有口感😆 綠色同橙色嗰層似炸兩嘅口感😆 入面可以見到有蝦🦐 超爽脆!!!😍 同埋腸粉皮都好滑🤩 口感層次都好豐富😙 呢個朋友都覺得好好食😋💰$35🪄4.9/5• 手磨薑汁糕(三件)🥰呢個同椰汁糕非常類似,你會見到有層層分明😍 食落煙韌彈牙🤩 味道方面食到淡淡薑汁味, 清幽淡香😆 唔會過甜!!! 重點都係佢好彈牙🤩 不過食完一舊已經超級飽🤰🏻
得閒飲茶!!! 可愛高質中式點心 ✨🥰

🪄4.9/5

💰$35
🪄4.9/5

• 手磨薑汁糕(三件)🥰
呢個同椰汁糕非常類似,你會見到有層層分明😍 食落煙韌彈牙🤩 味道方面食到淡淡薑汁味, 清幽淡香😆 唔會過甜!!! 重點都係佢好彈牙🤩 不過食完一舊已經超級飽🤰🏻🤣
🪄4.5/5

• 黑松露野菌粉果🤩
平時食開嘅粉果都係有好多餡料 但係呢兩粒係極為飽滿😍 一咬入去你會發現佢爆多爆足料!!! 一開始見到賣相覺得無其他點心咁吸引, 比較黑黑沉沉咁, 但一咬入去嘅時候我真係內心尖叫咗出嚟: 嘩!!! 好多雜菇, 黑松露味道超級突出, 味蕾完全被俘虜了😆
💰$20
🪄4.2/5

• 鵪鶉蛋燒賣😆
你會見到佢外型非常之大粒🤣 真係包住隻細細粒嘅鵪鶉蛋!一大啖咬落去連埋一齊食, 口感同樣地係非常之豐富🥰 我好中意食有蛋味嘅燒賣🤣😋
💰$27
🪄4.5/5

• 布拉腸粉🫔
真係布拉嘅布拉腸粉!!! 滑到呢... 一放入口就即刻瀡咗落去... 大約有五條, 餐廳比咗豉油同埋麻醬(如果有埋甜醬就好啦), 適合鍾意清清地嘅人🙆🏻‍♀️
💰$22
🪄5/5

• 白灼菜心
呢排難得可以食菜!!! 菜心大約有4大條,唔算好多但係食菜健康呀!!! 同埋重點係菜心無渣, 灼得爽甜!!!
💰$19
🪄4/5

🖇 早餐有一盅兩件套餐,更加抵食!!!
🖇 可以自己揀飲咩茶葉🫖 有好多款茶,例如普洱、壽眉、鐵觀音、香片、菊花、菊普😙 茶位只係$5或者$8一位咋!!
🖇 上菜速度都好快😆 唔曬等好久~