2019-04-27 82 views
今日同屋企人黎左尖沙咀呢間本佐日本燒肉料理食燒肉放題。坐下來之後我們第一時間就點刺身食,呢度刺身非常新鮮食完刺身之後就叫左d栗米、魚同蠔,味道不錯。接下來就叫左蝦,蝦非常大隻,食落鮮甜之後就叫肉類來食,我地叫左最基本既豬、牛、雞黎食,個人十分喜歡食佢個雞肉,好好味最後點左d炸物食,味道不錯飲品,每人限叫一罐,之後再叫要加$總結:呢到地方舒適,食物既質素非常高,服務員招待得很好很貼心值得推介大家來一試
今日同屋企人黎左尖沙咀呢間本佐日本燒肉料理食燒肉放題

坐下來之後我們第一時間就點刺身食,呢度刺身非常新鮮

食完刺身之後就叫左d栗米、魚同蠔,味道不錯。

接下來就叫左蝦,蝦非常大隻,食落鮮甜

最後點左d炸物食,味道不錯

飲品,每人限叫一罐,之後再叫要加$

值得推介大家來一試

2019-04-22
$280 (Dinner)
2019-04-23 70 views
趁復活節長假期間,同屋企人黎到尖沙咀享用晚餐😊😊😊呢到環境清靜,地方寬敞舒適,我地一行7個人坐埋一齊都唔覺窄迫,氣氛仲相當好。一家人圍埋一齊講下笑食下野,真係好難得!!呢到有別於出面,每一張枱上都有一部I pad放係到供客人點餐,方便又環保♻️、這個方法確實不錯👍🏻不用浪費紙張!!我地第一輪就點左不少食品,但全都好快就送到我們枱上去了,超有效率的👍🏻👍🏻👍🏻I pad上有多款食品供選擇,不只有燒肉、還有刺身、海鮮、壽司、炸物......包羅萬有剩係肉類都有好多款、仲要已經調好晒味道,多款口味,有辣有唔辣,任君選擇👍🏻👍🏻👍🏻刺身方便亦好新鮮,食落好有鮮味,最愛帶子刺身,鮮甜美味!!仲有各式各樣既炸物,全部都炸到熱辣辣、脆卜卜、尤其係呢兩款本人特別喜愛。蕃薯仔細細個一口一粒鮮甜得很炸鮮奶出面放題較為少見,食完一輪又再點過,明知熱氣都係抵受唔到個誘惑😂😂😂😂食完又食,都唔知食左幾多件了!!食到個個飽晒,最後臨走仲有雪糕送,十分滿足價錢公道,食物質素高,下次一定會再黎食過

刺身方便亦好新鮮,食落好有鮮味,最愛帶子刺身,鮮甜美味!!

食到個個飽晒,最後臨走仲有雪糕送,十分滿足
價錢公道,食物質素高,下次一定會再黎食過

2019-04-22
$300 (Dinner)
唔知你地會唔會同我一樣成日都想去搵下到底香港而家仲有邊間放題係好食,所以試試埋埋有唔少貨😅覓食過程中發現「燒肉」同「日式放題」已經扯上好緊密嘅關係。今晚嚟咗尖沙咀呢間「本佐日本料理」就係其中一個例子,價錢同質素都算相乎,$278任食兩小時不過唔特別加$40就只有一罐飲品 (飲幾多自已衡量啦😂) 。好啦,入返正題先。餐廳佈置係走懷舊和風,響住任食日本和牛燒肉嘅旗號,主打係日本熊本直送嘅一口和牛,入口味道還算可以,不過都要小心控制火喉唔好過熟,因為都會同普通肉一樣燒得稍為耐啲就會變嚡😉 另外仲有鹿兒島嘅黑豚裡肌肉同黑豚五花肉,鐘意牛定豬都可以有得選擇。當然你話想食海鮮嘅都有,比較可以嘅有呢個海蝦,建議額外叫一碟蒜粒,有佢加持咩都好食返哂😎食完燒肉又睇下其他,刺身、壽司以呢類型嘅店舖嚟講一定有啦,我就比較欣賞呢個炸鮮奶,炸得幾透。至於呢個海鮮粥...我諗海鮮嘅精華已經融入粥度,幾特別。蠢咗嘅係當日應該揀佢嘅室外位置,露天睇住尖沙咀嘅夜景+食燒肉應該可以加分的,個 feel 都應該會正啲😋

食完燒肉又睇下其他,刺身壽司以呢類型嘅店舖嚟講一定有啦,我就比較欣賞呢個炸鮮奶,炸得幾透。

至於呢個海鮮粥...我諗海鮮嘅精華已經融入粥度,幾特別。
2019-04-15
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
2019-04-22 1396 views
今日和妹妹聚餐,難得兩姐妹相約,當然燒一燒環境寬闊,有戶外用iPad點餐先叫一些肉類烤一烤:日本黑豚裡肌肉~肉香嫩滑,非常甘香西班牙黑豚五花肉~油脂豐富,烤起油香四溢本佐安格斯肉眼粒~食落軟嫩細緻,牛味濃郁唐辛子豬頸肉~豬肉食落惹味,鹹香帶微辣日式芝麻雞翼~雞翼肉烤出嫩滑香口熊本一口和牛~食落帶微香惹味唐辛子豬頸肉~爽口彈牙,超棒安格斯極上牛仔骨~超香牛味,好得本佐安格斯肉眼粒~嘩,肉質鮮美多汁極上牛小排~肉甜帶香燒烤主場,超香有埋海鮮燒烤,好食啊:海蝦,牛油燒日本元貝,牛油燒廣島蠔,紐西蘭青口等等,鮮美滋味沾了調味料更惹味刺身三文魚~鮮味十足刺身甜蝦~粉嫩清甜刺身仿鮑片~爽滑,鮮香甜美壽司包括火炙玻璃蝦壽司,火炙和牛西冷壽司和火炙三文魚壽司🍣超新鮮好味炸多春魚~超香酥脆,魚味鮮香美味炸雙皮奶~嘩,外脆內軟,簡直食不停唐揚炸雞~香口,嫩滑多肉汁吉列炸蝦~酥炸鮮美一口甜薯~香甜軟熟, 最為味美三文魚帶子沙律~三文魚鮮味十足,沙律帶有醋酸香,好醒胃樫魚冷烏冬加入樫魚 醬油~好惹味,烏冬爽而彈牙糖心菠蘿~烤得香甜多汁食物配上玉泉檸檬汁,玉泉忌廉~爽晒
今日和妹妹聚餐,難得兩姐妹相約,當然燒一燒
環境寬闊,有戶外
用iPad點餐

先叫一些肉類烤一烤:
日本黑豚裡肌肉~肉香嫩滑,非常甘香

西班牙黑豚五花肉~油脂豐富,烤起油香四溢

本佐安格斯肉眼粒~食落軟嫩細緻,牛味濃郁

唐辛子豬頸肉~豬肉食落惹味,鹹香帶微辣

日式芝麻雞翼~雞翼肉烤出嫩滑香口

熊本一口和牛~食落帶微香惹味

唐辛子豬頸肉~爽口彈牙,超棒

安格斯極上牛仔骨~超香牛味,好得

本佐安格斯肉眼粒~嘩,肉質鮮美多汁

極上牛小排~肉甜帶香

燒烤主場,超香
有埋海鮮燒烤,好食啊:

燒汁、醬油、七味粉、鹽、黑椒
沾了調味料更惹味
刺身三文魚~鮮味十足
刺身甜蝦~粉嫩清甜
刺身仿鮑片~爽滑,鮮香甜美
壽司包括火炙玻璃蝦壽司,火炙和牛西冷壽司
火炙三文魚壽司🍣超新鮮好味

炸多春魚~超香酥脆,魚味鮮香美味

炸雙皮奶~嘩,外脆內軟,簡直食不停

唐揚炸雞~香口,嫩滑多肉汁

吉列炸蝦~酥炸鮮美

一口甜薯~香甜軟熟, 最為味美

三文魚帶子沙律~三文魚鮮味十足,沙律帶有醋酸香,好醒胃

樫魚冷烏冬加入樫魚 醬油~好惹味,烏冬爽而彈牙

糖心菠蘿~烤得香甜多汁

食物配上玉泉檸檬汁,玉泉忌廉~爽晒

2019-04-21
燒汁、醬油、七味粉、鹽、黑椒
2019-04-20 84 views
男朋友鍾意食烤肉,所以揀左呢間餐廳同佢慶祝生日。之前見呢間餐廳有好多好評,所以都有好高期望。但結果有少少失望。食物質素唔係話好差,但感覺同出面一般烤肉店差不多,無論係沙律,牛肉豬肉,刺身定壽司,唯一較好味既係烤海鮮,加左好多蒜蓉醬去烤,味道唔錯。至於飲品方面,原來不是任飲的,每人有一罐飲品。每人要加$40先可以任飲。值得一讚既係佢落單之後上菜速度好快,職員又好有禮貌。不過如果想食烤食,用呢個價錢,尖沙咀會有其他更好既選擇。

食物質素唔係話好差,但感覺同出面一般烤肉店差不多,無論係沙律,牛肉豬肉,刺身壽司,唯一較好味既係烤海鮮,加左好多蒜蓉醬去烤,味道唔錯。

值得一讚既係佢落單之後上菜速度好快,職員又好有禮貌。

不過如果想食烤食,用呢個價錢,尖沙咀會有其他更好既選擇。

2019-04-11 86 views
又一次係老尖搵食,唔講唔覺其實有好多二,三樓既樓上食肆。本佐就係坐落係赫德道既樓上食肆。6點左右到人未多,店裏面都寬敞闊落,人多人少都岩。一坐低,當然要叫碟刺身先。款式有帶子,甜蝦,三文魚,鮑片,玉子等等。當中帶子,三文魚最新鮮,叫左好多次。壽司方面推介叫三文魚子! 新鮮,軍艦紫菜都非常脆口,燒肉店計,非常細心。咁多款最正係佢。食左咁耐係時候食正餐燒肉每樣都叫少少。左起:五花腩肉,和牛粒,豬頸肉,芝麻雞翼。用燒烤網比起平鑊好,唔痴底!A5和牛~燒起上黎見到浸脂肪慢溶,一入口不得了。嗌咁多轉黎咁多轉~滿意海中大蝦~燒大蝦,食材夠新鮮,燒起上黎蝦肉就好夠彈。大大隻,啖啖肉。另外有燒蠔,三文魚頭等等用鐵碗直接燒,避免散開。味道一流。另外一個強烈推介係蜆仔,上碟配牛油蜆湯,燒起上黎香氣四溢,除左蜆仔好食,仲可飲蜆肉湯!而燒牛油粟米呢個食法亦不可錯過!而尾聲時,燒菠蘿係一個非常好解滯甜點!期待以後人多再黎食!

6點左右到人未多,店裏面都寬敞闊落,人多人少都岩。

當中帶子,三文魚最新鮮,叫左好多次。

食左咁耐係時候食正餐燒肉

每樣都叫少少。
左起:五花腩肉,和牛粒,豬頸肉,芝麻雞翼。

用燒烤網比起平鑊好,唔痴底!

A5和牛~燒起上黎見到浸脂肪慢溶,一入口不得了
。嗌咁多轉黎咁多轉~
滿意

海中大蝦~

燒大蝦,食材夠新鮮,燒起上黎蝦肉就好夠彈。
大大隻,啖啖肉

另外有燒蠔,三文魚頭等等用鐵碗直接燒,避免散開。
味道一流。

而燒牛油粟米呢個食法亦不可錯過!

而尾聲時,燒菠蘿係一個非常好解滯甜點!

期待以後人多再黎食!

2019-04-10 69 views
又到咗同老婆每星期一度既Date Night,好耐冇去過日本了,所以我地今晚決定食咗當去咗 😂咁究竟應該食魚生定燒肉好呢? Why not both? 呢度嘅放題又有魚生,又有燒肉,又有海鮮,一次過滿足晒3個月望,都只不過係$278/位我地叫咗好多野食,推介既係:- 甜蝦帶子sashimi- 熊本一口和牛- 極上小牛排- 黑豚肉- 安格斯牛仔骨- 芝麻雞亦- 海蝦- 活蜆- 火炙和牛西冷壽司- 三文魚子壽司- 牛油粟米- 炸多春魚- 炸榴連球 ❤️二百幾蚊一位有咁嘅質素真係抵食 👍🏻
我地叫咗好多野食,推介既係:
- 甜蝦帶子sashimi
- 炸多春魚
- 炸榴連球 ❤️
二百幾蚊一位有咁嘅質素真係抵食 👍🏻
2019-04-10
$306 (Dinner)
周日嘅中午,突然想食日式燒肉放題。 醒起之前嚟本佐食過一次感覺良好,就決定喇!中午時分食客比較少,而且座位非常寬闊,坐得舒適。無左一般放題店嘅侷促感~收費為$298一位,包一罐飲品或藍妹啤酒。用pad自助點餐:免費食品有前菜、刺身、燒肉、海鮮、壽司、菜、小食、炸物。未開始點餐前,店員就上左碟燒肉比我地燒住先,可以一邊燒、一邊慢慢揀想食咩。每款都order 左少少,邊款好味先再encore 丸、腸都有,最愛自己燒雞泡魚乾。出面叫一碟都幾十元!叫左d金菇、蠔,配蒜燒超惹味,正。仲有燒菠蘿!不過就切得薄左少少。食得燒肉多,就叫番碟沙律清清再食過。刺身款式都唔少,幾新鮮。平時放題都好少叫壽司,火炙和牛壽司忍唔住叫左兩次!一口牛有兩款,分別有和牛同安格斯。和牛較稔油分重d, 安格斯肉味較濃。總括試晒甘多款肉比較出色有極上牛小排、牛仔骨、一口和牛、里肌肉橡果一口豬同櫻姬雞腿肉!

收費為$298一位,包一罐飲品或藍妹啤酒。

每款都order 左少少,邊款好味先再encore

丸、腸都有,最愛自己燒雞泡魚乾。
出面叫一碟都幾十元!

叫左d金菇、蠔,配蒜燒超惹味,正。

仲有燒菠蘿!不過就切得薄左少少。

食得燒肉多,就叫番碟沙律清清再食過。

刺身款式都唔少,幾新鮮。

平時放題都好少叫壽司,火炙和牛壽司忍唔住叫左兩次!

一口牛有兩款,分別有和牛同安格斯。
和牛較稔油分重d, 安格斯肉味較濃。

總括試晒甘多款肉比較出色有
極上牛小排、牛仔骨、
一口和牛、里肌肉
橡果一口豬同櫻姬雞腿肉!
2019-04-06
$298 (Lunch)
  • 牛油金菇
  • 火炙和牛壽司
2019-04-09 75 views
日式燒肉料理(任食)$278呢間店既前身係伊賀日本燒肉料理🤤一直都知幾高質,今日終於去咗試。食完發現CP值極高,價錢唔貴之餘,食物選擇頗多而且質素也絕不馬虎。食物種類方面有刺身,燒肉,海鮮,壽司,野茶和炸物可以任食。另外會每人提供一杯飲品免費,再叫就要加錢架啦。先講下刺身🤣🤣我哋叫咗三文魚、玉子和甜蝦🦐三款都好新鮮肥美🤤🤤最令人驚喜的是,燒肉竟然有一口和牛粒同牛小排任叫👅👅都算幾重本。食落牛肉肥瘦油脂均勻,燒熟幾香口。🏠本佐日本燒肉料理 (尖沙咀)尖沙咀赫德道4號TheHART 3樓.#高質燒肉放題 #本佐日本料理 #任食和牛 #尖沙咀放題#超過六十款選擇 #啖啖Juicy#任食#yummy
日式燒肉料理(任食)$278

🏠本佐日本燒肉料理 (尖沙咀)
尖沙咀赫德道4號TheHART 3樓
2019-04-07 51 views
肉類結哂冰,未解解凍咁上。食物款式少,材料唔新鮮,味道普通。相比市面上正常既放題,3百蚊2小時放題,真係一點兒都唔值!不過服務態度都算好既。。。但可惜食物水準真係好唔掂。。。(5為最低分)
肉類結哂冰,未解解凍咁上。
食物款式少,材料唔新鮮,味道普通。
相比市面上正常既放題
3百蚊2小時放題,真係一點兒都唔值!

不過服務態度都算好既。。。
但可惜食物水準真係好唔掂。。。

為最低分)
2019-04-06 55 views
囡囡生日宴,不能馬虎,又有表姐表弟一齊慶祝,人多選擇有困難。最終揀了這間,日式燒烤放題,來滿足各人嘅需求。地址係尖沙咀,喺漆咸道的The Heat,方便大家,去到整棟大廈都是餐廳,非常熱鬧。餐廳佔整層樓,地方充裕,更有一個露台,方便吸煙人士進食。一坐下, 便給你一部平板電腦,讓你自行自選食物,方便快捷。我們先來魚生、壽司,D三文魚魚生厚切好新鮮,帶子雖然細隻,但十分鮮甜,我最喜愛的火炙三文魚,超級美味吃了數件。其實一坐下,侍應已幫我們開爐,自動送上一盤燒肉, 樣樣有啲,款式齊備,我們見到好吃的安格斯牛肉,五花腩,黑臀肉,全部要多叫幾轉,見到孩子們不停地吃燒肉,就知啲肉幾美味。牛肉真係烤起來鮮嫩多汁,入口溶化,五花腩烤完後一啲都也不肥膩,還有更喜愛烤腸仔、菠蘿,真係各式其式,滿足了大家要求。我們還加了每人30,任飲汽水啤酒清酒,真係任君選擇。適逢囡囡生日, 自攜蛋糕又不用另外收費。超級好服務。下次可再次幫襯。

我們還加了每人30,任飲汽水啤酒清酒,真係任君選擇。

2019-04-02 2166 views
這間座落於尖沙咀赫德道 TheHART 3樓的,「本佐日本燒肉料理」除了主打燒肉外,還有刺身壽司一個價錢任食兩小時,用餐時間都非常足夠,除了質素高之外位置也非常之方便,約朋友實在是一個非常好的選擇,至於點選食物方面用上了,iPad慢慢點選方便得來又環保,落單後店員送上食物到枱的速度非常快,完全冇留單也不用三催四請,值得一讚。刺身日本甜蝦,日本帶子刺身,北寄貝刺身這裏的刺身不但新鮮,質素還非常好尤其日本甜蝦蝦肉鮮甜膠口,蝦味濃郁。壽司三文魚籽軍艦,蟹籽軍艦,火焰和牛西冷壽司,火焰玻璃蝦壽司,當中三文魚籽軍艦鹹鮮味出眾入口難忘,火焰和牛西冷壽司微微火炙過的和牛西冷,牛脂香味突出口感油潤。燒肉西班牙黑豚五花肉,本佐安格斯肉眼粒,日式醬油黑豚肉,日式芝麻雞翼,安格斯極上牛仔骨,海蝦,至於主菜燒肉更是出色,西班牙黑豚五花肉,每一片都會連著豚肉的皮一層肉一層肥,燒得非常甘香,包著新鮮蔬菜一起食,真的十分美味,安格斯極上牛仔骨牛味濃郁食落有口感不會太大件絕對適合女性朋友。野菜牛油粟米,粟米越燒越香十分滋味,牛油金菇,金菇把牛油味道完全吸收,食的時候加小小鹽絕對吸引。

刺身
日本甜蝦,日本帶子刺身,北寄貝刺身

海蝦

牛油粟米
牛油金菇

野菜
$300 (Dinner)
海蝦
牛油粟米
牛油金菇
2019-04-01 80 views
呢間本佐我都期待咗好耐話說我又鍾意食刺身又鍾意食燒烤今日終於可以一次過滿足曬我😂一坐低就叫住碟刺身食住先三文魚幾肥美甜蝦都好鮮甜嘅另外仲叫咗個蒜味螺仲有呢個三文魚子軍艦幾新鮮喎👍🏻呢份係每樣有啲雞翼、豬頸肉、五花腩同安格斯牛柳粒呢度嘅和牛同安格斯牛都好香我地仲叫咗帶子同蠔蠔好好味👍🏻👍🏻呢度嘅食材唔錯又新鮮仲有唔同嘅菇呢個魚都好好味用兜仔裝住嚟燒唔係燒到痴住曬👍🏻牛油粟米好正🌽呢度仲可以叫佢俾兜蒜蓉你放埋落去啲海鮮到一齊燒超香😍😍
呢間本佐我都期待咗好耐

另外仲叫咗個蒜味螺

仲有呢個三文魚子軍艦
幾新鮮喎👍🏻

呢份係每樣有啲
雞翼、豬頸肉、五花腩同安格斯牛柳粒

呢度嘅和牛同安格斯牛都好香

😍😍
  • 燒肉
  • 刺身
2019-04-01 78 views
朋友仔約在尖沙咀赫德道的"本佐日本料理"日式燒肉放題,在無期待下有少少驚喜,質量不錯,放題最怕溜單,用iPad落單既環保又方便,逐樣落都唔怕浪費食物和紙張👏🏻正日式蟹子沙律,炸鮮奶,多春魚,炸榴槤,炸蝦炸物沙律很多選擇而且一點也不馬虎,多春魚勁多春外層的炸醬夠薄身,不會成口粉😋刺身,壽司🍣,燒菠蘿刺身很新鮮尤其甘蝦和帶子encore再encore,壽司即叫即做軍艦外層的紫菜脆卜卜👍🏻黑豚肉,櫻姬雞,日本和牛牛仔骨,雜菇,長虎蝦牛類出色,牛味濃醇,油花分佈均勻,很Juicy。最驚喜是長虎蝦長叫長有😆大大隻啖啖肉,鮮味十足👍🏻牛油粟米,牛油金菇,白酒煮蜆濃濃的牛油再燒一燒,更香氣四溢無法抗拒🥳蜆肉飽滿冇沙海鮮粥,麵豉湯看似白粥,但入口鮮味綿綿很暖胃
刺身,壽司,燒菠蘿
牛仔骨,雜菇
長虎蝦
牛油粟米,牛油金菇,生菜
白酒煮蜆
生菜

刺身壽司🍣,燒菠蘿
黑豚肉,櫻姬雞,日本和牛
牛仔骨,雜菇,長虎蝦
牛油粟米,牛油金菇,白酒煮蜆
濃濃的牛油再燒一燒,更香氣四溢無法抗拒🥳蜆肉飽滿冇沙
海鮮粥,麵豉湯
看似白粥,但入口鮮味綿綿很暖胃

刺身,壽司,燒菠蘿
牛仔骨,雜菇
長虎蝦
牛油粟米,牛油金菇,生菜
白酒煮蜆
生菜
2019-04-01 81 views
對一上次去616打邊爐時, 留意到有一間新開燒肉店, 當時八卦去到果間餐廳睇有咩食, 係半放題.但當日係即興關係, 估計平日時間都係冇問繁忙. 所以我地冇BOOK到枱就直接去.去到雖然有位, 但係就要坐係吧枱位置, 如果真係好介意嘅朋友就記得要BOOK左枱先喇.因為店員安排左我地坐係吧枱嘅邊位, 唔會太開揚都唔會太迫狹, 算可以接受。坐低左之後店員就同我地講, 依家已經由半放題改為全放題喇.用返PAD去落單 - 分別有刺身/燒肉 / 海鮮/壽司/ 野菜/小食/炸物 ,選擇都唔少*放題係唔包飲品, 普通飲品同酒類(啤酒同清酒), 係需要另外加錢嘅, 但如果飲得量多嘅朋友,  就可以加$30任飲藍妹同清酒, 不過我當日就得我一個飲酒, 所以就只加左一杯就算喇.未落單前,staff會先上一小碟肉可以邊燒邊點,食住等咁都幾貼心嘅,唔使乾等當中唐辛子豬頸肉調味幾好同極上牛小排,都係我地再點之選放題第一樣點嘅當然就係刺身,呢度嘅刺身質素同一般中價放題一樣,合格嘅質素。另外再點d沙津黎打定個底先,點左芝麻醬沙津同蟹籽沙津,多醬怪如我就非常滿足,因為唔會乾爭爭每條菜都會粘到醬嘅。燒海鮮方面,選擇未算好

坐低左之後店員就同我地講, 依家已經由半放題改為全放題喇.

未落單前,staff會先上一小碟肉可以邊燒邊點,食住等
咁都幾貼心嘅,唔使乾等
當中唐辛子豬頸肉調味幾好同極上牛小排,都係我地再點之選

燒海鮮方面,選擇未算好多、只有10款揀,但基本嘅帶子/蜆/蠔/蝦都有得揀,但我地當日就只點左香草龍脷柳同蜆,味道都唔錯而且蜆都係新鮮嘅,所有嘅蜆都開到同完全冇沙,個人最怕食到成口沙

特別要一讚嘅係呢度嘅炸物,分開點左好幾次都係新鮮熱辣上菜嘅,估計係即叫即整。

壽司我就唔食多了
因爲太易飽肚喇,大家都係食主打嘅燒肉啦