2020-11-05
/深水場係平民區❤️黎到平民區緊係要推介平靚正美食比大家啦😇仲要係黃店,點可以錯過呀🤤身為餃子控既我點都要去試下☺️.🧅洋蔥豬肉餃,菠菜豬肉餃 $42我特登帶媽媽黎🤣因為佢中意食洋蔥餃子🥟洋蔥味好出❗️出乎意料之外,就算唔中意食洋蔥既,都好似有少少中意左佢❤️菠菜豬肉,煎完啲餃子外脆內軟🥰菠菜味仲要爆晒汁🤣依到既煎餃煎得好靚😇一定要親熱食♨️甘先係最好味😋.🍙是日飯團 $15飯團用既係日本米❣️熱辣辣送到我手上😋個飯團唔會話好實,不錯啊😆細細舊再加8隻餃子🥟都好夠飽🥳.🥟韭菜豬肉餃,雲耳椰菜豬肉餃 $38自家制湯好足料😋最重要既係飲唔到味精❗️.🍰日式手作芝士蛋糕$20最後一件係我手上😚有綠茶味同原味,好香同好滑🥰綠茶🍵咪就好濃🤤如果叫左依兩隻味,要食左芝士味先再食綠茶味💓
🧅洋蔥豬肉餃,菠菜豬肉餃 $42
🍙是日飯團 $15