始終都係順德o既雙皮奶最滑~~ 義順都係差D~
始終都係順德o既雙皮奶最滑~~ 義順都係差D~
2001-02-27 4 瀏覽
凍雙皮奶好香濃,比起薑汁奶更出色。 <br>我上星期五大約六點去都坐滿人。
凍雙皮奶好香濃,比起薑汁奶更出色。 <br>
我上星期五大約六點去都坐滿人。
2000-09-06 6 瀏覽
甜品真係好㊣~我食個凍雙皮(火塾)奶~好香好滑~好有牛奶味~可惜一向有潔僻既我~覺得環境比較差~冷氣唔太夠~若食熱時~肯定汗流夾背
2000-08-21 3 瀏覽
同意,義順都ok,不過論椰汁、合桃糊同杏仁,就肯定杏香園正D 。不過你都好o野,連杏香園個招牌相都有,相信唔係資深食家就梗係資深影相佬啦。
2000-08-21 1 瀏覽
可能大家一講起澳門的甜品,就只會想起雙皮奶.但其實仲有間正甜品店d生磨合桃糊正.好味!去清平直街搵啦,在十月初五街附近.
2000-08-21
The quality is good sometimes, may be a bit dropped during peak hours
2000-08-21
it is always full,so how do you think of it?
2000-08-20
澳門標誌喎, 食物幾好!
澳門標誌喎, 食物幾好!