呢間鋪賣生吐司好出名 佢位置喺Times Square 地庫 坐落於銅鑼灣鬧市中心佢嘅堂食area設計簡單 以木質設計為主 坐得ok 舒服 😌 但主要係預一兩個人去食 無大枱煙三文魚all day breakfast $138 - 包煙三文魚 沙律🥗 炒蛋 茄汁豆 雞肉腸 粟米 同佢舖頭signature 嘅極生 生吐司🍞 連牛油同一隻自選jewel jam果醬 (🐼揀左伯爵茶味)生吐司外觀白白淨淨 食起黎香甜 柔軟 濕潤 🤤 不過應該幾肥 幾高卡路里 🫢其他食物就一般 正常啦 個炒蛋都值得一提 都幾滑🐼 去食果日係weekend tea time見到好多人一個人慢慢食喺度hea 其實成個感覺都幾舒服餐廳喺度播啲輕鬆嘅歌感覺好似去咗日本嘅cafe 有一種去咗旅行嘅輕鬆愉快感覺呢個價錢食all day breakfast其實喺香港算正常價位 我覺得配合佢嘅位置同埋定位都可以接受嘅 👌🏻🍽 餐廳: SAKImoto bakery 嵜本 高級Shokupan專門店🏠 地址: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場B2樓B224A號舖#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #f

其他食物就一般 正常啦 個炒蛋都值得一提 都幾滑

🐼 去食果日係weekend tea time
見到好多人一個人慢慢食喺度hea
其實成個感覺都幾舒服
餐廳喺度播啲輕鬆嘅歌
感覺好似去咗日本嘅cafe
有一種去咗旅行嘅輕鬆愉快感覺

🏠 地址: 銅鑼灣勿地臣街1號時代廣場B2樓B224A號舖

#foodiehk #hkfoodie #foodie #香港美食 #foodporn #foodphotography #foodblogger #hkfoodpic #hkfoodinstagram #foodlover #foodstagram