2024-04-10 43 瀏覽
Neko 熊穴地址:西貢西貢海傍街2號地下B號舖放假當然要chill下啦,今次我就約埋朋友去咗間以日式為主嘅西貢人氣cafe,一入到去餐廳陽光好充足,都幾舒服,好岩同fds一齊慢慢食,慢慢嚟享受呢個慢活時刻⏳。我地就叫咗原味班戟🥞 + 玄米茶🍵。呢度嘅原味班戟真係一絕!每一啖都飽滿鬆軟特別有份量,而且冇添加任何味精或者化學調味,100% 純手工製作😍。食完班戟再嚐嚐佢地由日本茶園運來嘅玄米茶!呢杯茶飲落口感滑順,帶有微微的香氣,真係好解渴!一杯玄米茶,真係一個舒緩身心嘅好選擇💕#nicefoodie西貢----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover  #delicious  #hk  #香港 #香港美食 #美食 #西貢美食 #打卡  #西貢 #香港口味  #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食  #香港好去處  #cafe  #西餐
Neko 熊穴
地址:西貢西貢海傍街2號地下B號舖