2024-01-25 70 瀏覽
要搵到好食嘅Fish n chips一係貴,一係就唔正宗。之前喺網上睇過佢地嘅介紹,加上友伴食過話好味所以果日經過就黎。一入到去好靜,睇中佢可以暢所欲言。友伴留意到個餐牌唔同左,佢地想飲嘅酒基本上都無,最後叫左cider. 講返食物,因為我地坐可以直接見到廚房嘅枱,侍應落完order 化身廚司,我地叫左3樣野: fish n chips, mince pie , scampi. 炸魚有啲腥但係可以接受,薯條唔熱, gravy 一食就知用一粒粒果啲湯粒去整成,但又加唔夠水去煮,結果成件事就係一個字:鹹。 其餘兩樣食物好有雪藏味,應該係攞貨嘅,炸返熱焗翻熱俾你食。雖然我唔會再光顧佢哋嘅食物,但係有得睇波,嚟呢度飲嘢都係好嘅選擇。
2023-12-31