2008-05-27 1 瀏覽
今次想講吓此店既唔係食物, 係佢地既服務...真係好好呀....如果叫某d飲品佢地係有free refill既....以前去類似既餐廳都要自己叫人幫我地refill..不過此店就唔同啦佢地見你飲左一半都會自動自覺來refill...見我地食ribs隻碟有骨又會再俾多隻碟我地食pasta, 每個人既服務都好好真係值得一讚另外我覺得佢地既食物都唔錯. 雖然佢地話佢地既ribs係好正, 但係當晚反而我覺得我地叫既大蝦蝴蝶粉好食好多...真係唔錯.p.s如果大家想去試吓, 大家可以上佢地個web site(http://www.tonyromas-mms.com/)填吓個人資料佢就俾送張coupon係叫2nd 主菜有50% off.抵呀!

• pasta