2017-08-13 1965 瀏覽
家人同我慶祝生日,當然要去我至愛嘅餐廳~Cova 食啦!一如以往,good environment, good service 每次來此餐廳,我一定會品嚐salad bar, 因為salad bar 所有食物的而且確非常好味。有我至like 嘅smoke salmon, Parma ham, 西班牙魷魚仔,意大利雲吞, 其實吃左salad bar美味食物之後,足已填滿我肚皮了,哈哈!Main course 我點了羊扒,賣相已經好吸引,急不及待要咬一口,很香燒烤味道,肉質也很嫩滑,一D都唔乾身,好 juicy, 完全没有羊的騷味,配以gravy ,相當美味出色。姨甥仔至愛和牛,他說和牛好tender, 肉質好鮮,牛肉煎得火喉啱啱好,一咬即溶,嫩滑無比家姐點了慢煮豬扒,一向不甚喜愛豬扒的我,嚐了一口,感到驚喜,肉味非常精緻,肉質鮮味、嫩滑,又不乾身,下次我再光顧此店,又多個選擇啦。當然甜品是一個不可缺少的最後環節啦!又同家人過左個非常滿足開心的生日夜啊!

當然甜品是一個不可缺少的最後環節啦!

又同家人過左個非常滿足開心的生日夜啊!