2020-10-02 2758 瀏覽
今次是第二次來到名人坊, 第一次大概一個月前book咗枱 , 去到餐廳竟然發現關門 連樓下酒店 reception都唔知發生乜嘢事。 後尾打電話去餐廳佢話今日close, 但我跟他說我book了枱,佢話應該已經打咗畀客人今天cancel, 好明顯我哋冇收到電話😥😥😥今天第二次再嚟過, 今次有開門 😘.餐廳大堂只得6張枱但有三個侍應, 照理應該服務非常好, 但是他們只顧在聊天。 當我哋食完嘅時候, 佢就好匆忙問我哋仲有冇嘢加,冇就幫我哋埋咗張單先。我哋叫咗乳鴿, 沒有什麼分別,同一般酒樓做緊特價30蚊隻一樣感覺, 肉質唔算 嫩,但係都叫入味。 蟹炒粉絲, 今晚最好食的一碟餸, 唔會太乾,而且一啲油淋淋嘅感覺都冇,非常好食。 值得一讚 👍. 梅菜扣肉, 扣肉還可以,但係梅菜太碎濕濕,沒有梅菜味。 魚雲煲超級非常極之乾👎. 芋頭酥鴨, 不夠鬆脆。Overall 體驗是可以的,但是不是高級粵菜standard.

今天第二次再嚟過, 今次有開門 😘.

梅菜扣肉, 扣肉還可以,但係梅菜太碎濕濕,沒有梅菜味。
魚雲煲超級非常極之乾👎.
芋頭酥鴨, 不夠鬆脆。

• 蟹肉炒粉絲