今日大家一心諗住去pizza hut食野,當我地經過千色店前的天橋果陣,有位身穿pizza hut制服的職員派緊copuon,所以特地走過去扲,真好,可以大派用場,因為買2份lunch送1份呢!!很久沒有在這間分店堂食,雖然進場時間1:20pm,但唔駛等位,而家set lunch的款式繁多~目不暇給!每份set lunch配餐湯+蒜茸包 / 沙律,附送飲品! 而價錢$48-8x都有~經過一番思考後,我地揀左煙3文魚露荀大蝦長通粉 $64呢款長通粉的口感很不錯,可惜煙3文魚的份量實在很少…只有4小片….唉…而大蝦只有3隻only…完全不像以前的至尊大蝦意粉會俾6大隻鮮蝦了… 卡邦尼火腿磨菇雞肉闊條麵 $59呢款闊條麵實在很讚!!醬汁很滋味,非常香濃,而闊條麵的口感也是很棒 我俾95分呀不論火腿,磨菇,雞肉的份量也是很多~ 車打海鮮焗飯$54今次忌廉汁方面的確係較為淡口的,而海鮮的配料與之前的質量同樣咁多~但飯粒好像略為軟了吧! 我點的那份餐配沙律,點知等左好耐都無黎……已經催左1次waiter,點知都係無來..可能很少人配沙律,個個客人都係點餐湯+蒜茸包吧…最後我叫個經理幫我跟1跟,之後
menu
menu上簡明介紹多款芝士
經過一番思考後,我地揀左
煙3文魚露荀大蝦長通粉 $64
鮮茄3文魚露荀長通粉

卡邦尼火腿磨菇雞肉闊條麵 $59
充滿芝士味的卡邦尼火腿磨菇雞肉闊條麵
超級好吃~
我俾95分呀
不論火腿,磨菇,雞肉的份量也是很多~
寬麵口感很適中,足料!
車打海鮮焗飯$54
車打海鮮飯
3份set lunch-share share!
最後我叫個經理幫我跟1跟,之後佢仲親自上菜,實在很好
那個男經理很有禮,很年青~而且很高呢!經理的衣著顏色很sharp,是鮮橙色上衣配以黑色褲~
想不到那份跟餐的
凱撒沙律
一催再催的喝跟餐沙律-足料!
是那麼大份呢~更想不到味道是如此的棒!!沙律醬非常入味而不oily,沙律菜的份量如此多~~簡直很鮮味
讚!!!!
凍檸茶-茶很濃!!
3人一齊share吃,真的吃到很飽~

menu
menu上簡明介紹多款芝士
充滿芝士味的卡邦尼火腿磨菇雞肉闊條麵
超級好吃~
寬麵口感很適中,足料!
鮮茄3文魚露荀長通粉
凍檸茶-茶很濃!!
3份set lunch-share share!
車打海鮮飯
一催再催的喝跟餐沙律-足料!
  • 凱撒沙律
  • 卡邦尼火腿磨菇雞肉闊條麵