2021-06-07 318 瀏覽
自問自己唔算非常鐘意食Burger🍔 唯獨呢間漢堡店店,我會無限回頭食-今日朋友話想食漢堡包,一定推介呢間莫屬!不但食物高質又座位舒服,價錢亦相宜。-我地2大人1個小朋友,叫咗一個和牛漢堡包set+豬肋骨+迷你漢堡包比我仔食-個和牛漢堡係同朋友share黎食,之前自己食一個真係無可能食得哂,今次食一半剛剛好,建議同朋友食share會仲好,個胃仲可以食到其他野!呢款漢堡價錢係比其他漢堡貴小小,但確實啲牛係比一般的牛再高層次啲,非常juicy-個豬肋骨就普通啦,不過不失,始終呢間主打Burger,所以都無要求咁高了。-最後就黎小朋友的迷你Burger,迷你漢堡超可愛!我仔見到真係勁興奮,配埋脆卜卜的薯條,真的愛不釋手!食到飽飽!-最後埋單仲可以用海港城coupon,最多可以用5張,仲抵tim!
自問自己唔算非常鐘意食Burger🍔
唯獨呢間漢堡店店,我會無限回頭食

今日朋友話想食漢堡包,一定推介呢間莫屬!
不但食物高質又座位舒服,價錢亦相宜。

2021-05-30
用餐優惠