簡單來講:我以下呢個問題唔係單一事件,事後我身邊有朋友都遇過同類型問題,證明佢地最大嘅問題唔係食物,係服務態度。缺點: 1)星期五晚去食,一坐低準備落單先發現原來全部burger都賣曬,但排左隊咁長時間都冇提過。2)一坐低就即刻落單,但係我地之後入泥既人既野食都早過我地到,我都算,諗住佢地咁忙,我地嗌既可能都差唔多出,點知等到遲入泥既人都食左差唔多一半,中間既時間都出左至少5、6轉都仲未有我地份。3)我地搵職員問,佢話佢跟跟,最後又冇覆番我地,我都算,你地忙,我當你應該跟左。點知連遲我地至少3組入既人都已經有得食,而個一刻我地落左單已經差唔多30分鐘,我地再搵職員問。4)今次職員終於覆番,話原來漏左我地張單。我心諗,頭先你同事又話跟?如果有跟,點解今次先知我地張單俾廚房漏咗?5)職員話而家即刻叫廚房整番,我問大概要幾耐,佢話5分鐘,我話ok。講真,我地由排隊到你話漏左單,等左可能成個鐘,唔通我而家先再去搵第二間餐廳?6)到佢終於上齊野食,我地同佢反映其實我地第一次搵你地職員問個時,如果個位職員有跟既話,係咪可以早啲話我地知廚房係漏咗單呢?點知個職員聽完我地反映,咩表示都冇,扮下野講聲唔

缺點:
6)到佢終於上齊野食,我地同佢反映其實我地第一次搵你地職員問個時,如果個位職員有跟既話,係咪可以早啲話我地知廚房係漏咗單呢?點知個職員聽完我地反映,咩表示都冇,扮下野講聲唔好意思都好過你咁理直氣壯咁囉!
如果我地唔追,我想請問間餐廳,係咪我地飲水飲成晚,霸住張枱,唔使俾錢消費坐到你地收舖都得?

Anyway, 請我食我都唔會再去呢間野幫襯,雖然可能佢地覺得少我地一兩個客都唔緊要。😌

完!