2017-01-11 1536 瀏覽
一向都非常喜歡開放式既食野環境,好似外國個啲露天咖啡甜品店禁,真係好正!今次呢間半開放式,雖然係元朗呢啲地方都無咩景可言架啦,不過呢度附近都係低密度既住宅,感覺都ok,算寧靜悠閒,唔會有太多匆忙既人行過!少位,不過禁岩一入去就有張台,keep住有人入,滿座!食物方面,個蘑菇湯,蘑菇味夠濃,岩哂蘑菇控!安格斯牛肉漢堡,件牛肉好嫩口,夠肉汁得黎唔會流到四圍係(個人好怕流哂出黎,好呢hea),呢個好似鎖住左啲肉汁禁,醬料都好夾,沙律菜新鮮!忌廉三文魚意粉~個汁有啲乾,無咩味,無特別,食到尾段個底啲意粉好似油浸禁,啲魚油沈哂底成口油,不過乾玫瑰花伴碟就靚靚有心思!同一個價錢,漢堡抵食好多,好食又有沙律同薯條,不過咩都試下麻,再去一定會揀哂漢堡!有加一服務費,不過連一向無要求既老公都話無服務,以為無加一!p.s. 黎緊搬鋪,要食既朋友注意啦!
少位,不過禁岩一入去就有張台,keep住有人入,滿座!
食物方面,
個蘑菇湯,蘑菇味夠濃,岩哂蘑菇控!
成口油,不過乾玫瑰花伴碟就靚靚有心思!

p.s. 黎緊搬鋪,要食既朋友注意啦!
2017-01-11