2024-02-01 143 瀏覽
已經很久沒有寫食評但呢間中伏極品的餃子園,令我要寫個食評。希望不會再有其他人中伏。中環的 餃子園 真係好難吃!lunch time 只係單點,沒有lunch set.餃子麵$58 不包飲品,散叫飲品/豆䊢$10+叫了一碗白菜餃麪,本以為店名用餃子名,餃子一定有一定質素。落單後等左15 分鐘,先有碗麵,只見餃子迷你版。吃了一口,真心覺得又細碗又貴!上海麵又煮林曬!被個店名騙了⋯⋯餃子真係好難食!白菜餃 的白菜?? 是硬的,不鮮甜。不似是白菜!成碗麵又細碗,吃完都吾飽!沒有可取之處!平時只見這餃子園 旁邊的 沾仔記 有人排隊…..呢間lunch time 就永遠不用排隊……. 原來沒有人排隊係有原因的! 真係CP值極低!環境又差,一入去已經有一陣叔味,地板dirty又濕。 空間窄,空氣又吾流通。 -張所謂大台(其實是兩張雙人枱拍埋一齊就要迫人坐8人!好迫!野食難吃,價錢吾平,吾包飲品,又坐得迫!沒有下次! 大家不要中伏!

餃子麵$58 不包飲品,散叫飲品/豆䊢$10+

叫了一碗白菜餃麪,本以為店名用餃子名,餃子一定有一定質素。
被個店名騙了⋯⋯餃子真係好難食!

白菜餃 的白菜?? 是硬的,不鮮甜。不似是白菜!

成碗麵又細碗,吃完都吾飽!沒有可取之處!

2024-02-01
  • 沒有,難吃的白菜餃