2016-08-15 4102 瀏覽
同一班知己談心,上網搵間好d嘅餐廳,呢間餐廳d食物相好吸引,咁就黎左啦海膽吞拿魚腩蓉脆米餅,除了鮮味還有卜卜脆,味道吸引煙燻高湯鮑魚+磯海螺,打開蓋有煙出之後就食隻鮑魚,鮑魚鮮甜,d海帶嘅味甜甜地,好like!第一次食磯海螺,原來咁好食,我諗我從此可以放棄翡翠螺了64度溫泉蛋意大利穀物菠菜片,我好鐘意呢碟,除左佢隻碟靚之外,隻蛋溝埋其他食材食真係好得,我唔識點表達,總之係好食鱈場蟹鉗蟹肉豆羮,呢碗湯平平無奇,但味道就好豐富,我將隻蟹鉗拆肉溝埋湯度一齊食,加埋佢本身個湯啖啖蟹肉,完全係我呢種蟹痴嘅恩物亞熱帶泡泡,好搞笑!我以為佢無放野入去就俾我,原來果2啖泡喺支飲管裡面,飲完好醒神主菜個人食北海道黑毛豬配菠蘿牛油汁,呢塊豬好香口好有質感,雖然係有d肥位,但食入口唔覺肥膩,個汁甜甜酸酸好正,prefect match.美國肉眼扒紅菜頭薯蓉+鵝肝和牛卷,塊牛燒得好正,好難得係我地order五成熟,佢真係黎五成!肉味香濃。DIY窩夫,好玩過出奇蛋,有得食有得玩!由幾款甜品組,分別都好味,加上精緻,令人有驚喜餐茶,薄荷茶,佢地嘅茶好香,食飽飲一絕! 最鐘意係無咖啡因,飲完唔會失眠呢度上菜時會有侍
海膽吞拿魚腩蓉脆米餅,除了鮮味還有卜卜脆,味道吸引
呢度上菜時會有侍應介紹你知點食,好細心。同埋有一點好正
免開瓶費

2016-06-20