2023-06-26 536 瀏覽
首先叫左一個二百幾蚊既美國禾牛牛油果沙律, 點知黎到, 件牛完全切唔開, 咬唔爛, 我已經叫左半熟牛, 但整件牛都係根, 而且完全咬唔到吞唔落, 牛油果一上枱就見到上而每一黐咗隻蚊,係一隻活生生嘅蚊,所以牛油果又食唔到, 至於沙律菜全碟都有銹黃色, 一d都唔新鮮。 叫左兩份兒童餐, 一份雞肉炒飯,另一份係肉醬意粉,首先雞扒完未全無味,而且非常之乾,好似食緊雞肉乾。最普通嘅肉醬意粉,上到嚟味道完全古怪, 識落口有一啲臭味, 似化學味道。 兩個小朋友只食咗三份一, 之後其中一個食餐飯後兩個鐘後出現嘔吐、腸胃炎跡象。最後,一個叫咗份芝士漢堡包, 此份漢堡包已經是整餐最好的一個,但是當中的漢堡扒可以說是完全沒有水份, 而且食落口會有一陣酥味, 令到你唔想吞落肚。餐廳環境,我們被編排到一個卡位,一坐落位已經聞到好大陣臭味, 似沒有清潔乾淨,或是有嘔吐物的味道, 令到我一坐落去已經即時想走。 餐廳員工服務態度奇差, 招手要求幫助, 但員工看到都當沒有看見一樣, 整體感覺奇差, 食物價格超貴食物語品質不相符性價比超低, 完全不值, 沒有下次。
2023-06-25