今日經過旺角,思前想後諗緊去邊食飯都無定論,記起之前曾經去過amour garden飲過野,食過d小食唔錯,最後決定去呢度試下晚餐原來佢仲有2間餐廳 Amour Corner & Amour Green我地叫左煙三文魚意大利飯,同埋安格斯西冷,呢個係set dinner, 所以有小食+餐湯/沙律+飲品呢個磨菇湯比較稀,如果稠返少少會好d, 不過都好香磨菇味,總算ok草莓乳酸好好味好濃既草莓味,仲有天然既草莓酸味,甜味岩岩好,唯一唔好的係落得多冰,下次要叫佢少冰另外果杯係朱古力奶昔,呢杯係朋友點的,佢話都幾好飲,抵讚炸魚薯條係小食黎ga😁, 賣相相當唔錯,沙律菜好新鮮,所以我都清哂薯條都ok, 不過炸魚的粉醬比較厚,唔知係唔係因為手工啤酒脆漿既關係呢?呢塊西冷我地要5成熟,都好軟稔,不過比較多筋,同樣地,沙律菜真係好新鮮真係要讚揚一下呢個意大利食,雖然乾左d, 但味道方面真係好好我地食左咁多野,總共都只係食左$500
草莓乳酸好好味
另外果杯係朱古力奶昔,呢杯係朋友點的,佢話都幾好飲,抵讚
我地食左咁多野,總共都只係食左$500
2016-10-26