2015-02-25 887 瀏覽
今日諗住同家人食餐好,見雜誌介紹,就落左去試,落到去就有位,點知問題出現好多,首先叫人落單,伸手成一分鐘都個個叫等等,終於有個疑似老闆娘死肥婆行過嚟落單,咁就問食咩,呢句態度十分差好似同佢有仇咁,咁我就點一個豪餅佢就話呢個菜要等好來,仲同我講你等得就等唔等得就唔好食,我即場火到離埋,新年時候我忍,詳情算啦唔在講,咁我最後就點一煲湯,一條老鼠斑,豉汁炒聖子,蒸元見4隻同一碟炒飯,首先講下煲湯呢到又話有營食府但好重味精,條魚蒸到好老同好多麟片,聖子多沙好咸,元貝多沙,炒飯生米,無樣掂,收費仲唔係平,比錢仲要買難受等於食垃圾無分別,唔洗錢都一定唔會反轉頭,最後對面有個公廁,仲見到一個廚房佬去完廁所唔洗手,真係好唔衛生

2015-02-23