2019-04-23 382 瀏覽
友人對占卜星座命理有興趣,上網搵到呢間cafe有「駐場」占卜師坐陣,見咁盞鬼就孖兩個friend黎試下,沒想到這是惡夢的開始我地首先叫左個小食拼盤平心而論,我相信呢啲食物都並不是自製,只是炸熱啲半製成品,所以並沒有很難食,炸蠔仲幾好味添之後我叫左杯玫瑰草莓茶,好難飲,藥水味,都唔怪得佢,佢只係用個現成茶沖姐;之後我地叫左個白汁煙三文魚意粉同香蒜蝦炒意粉,我對意粉不嬲都好執著,但我又唔會對普通cafe咁高要求嘅,不過起碼...做到基本野先,個扁意粉淋都算,個白汁甜到好似用煉奶煮咁,極難食;香蒜蝦意粉,係咪橄欖油用曬?碟意粉乾真真,炒意粉點可能無橄欖油炒意粉嘅意大利文係Spaghetti aglio e olio,即係用油同蒜黎整嘅意粉,無油點炒?我覺得難食都算,結果係我同兩個friend三個食完都肚痛,我仲肚痾左兩日添,大家去食之前要諗下自己嘅腸胃頂唔頂到。希望貴店可以改善食物質素,難食唔緊要,至少要乾乾淨淨吧
友人對占卜星座命理有興趣,

我地首先叫左個小食拼盤

希望貴店可以改善食物質素,難食唔緊要,至少要乾乾淨淨吧