2009-09-14 1 瀏覽
睇<<紅玫瑰與白玫瑰>>之前去金水食野,經過上次0係CWB試味後,今次叫左以下食物:海鮮大阪燒:上次已經想點,今次終於叫左比起其他野,呢樣要等比較耐,因為即整,上枱熱辣辣,辣到燙口,good!有D似厚薄撐,好好味!下次必點!三文魚海膽花之卷:我都係覺得蟹籽花之卷好味D,三文魚夾海膽好怪火炙四重奏:$24/4件,有鰻魚,蟹棒,三文魚同蝦,火炙比較乾,無左鮮味,除左鰻魚,其他一般~三文魚加州卷:CWB好似面個塊三文魚刺身大件D~三文魚軟瞉蟹卷:又係CWB塊三文魚大塊D~三文魚刺身:OK厚燒玉子壽司:我最愛,永遠keep到水準~三文魚壽司:普通~原個南瓜雪糕:係個結冰的南瓜入面有雪糕!好得意!不過雪糕無乜南瓜味,似比較甜的vanilla,不過都幾好味!cwb無呢樣野架TST人多,上菜速度超快(因為想趕你走),不過我地趕時間,所以都唔mind,waiter比較生手,不過勝在夠nice,都唔會扣分~而且TST多野食過CWB,如果唔係因為TST遠,我都想幫襯TST多D~
海鮮大阪燒:上次已經想點,今次終於叫左
三文魚加州卷:CWB好似面個塊三文魚刺身大件D~
三文魚軟瞉蟹卷:又係CWB塊三文魚大塊D~
三文魚刺身:OK
厚燒玉子壽司:我最愛,永遠keep到水準~
三文魚壽司:普通~

2009-09-13
  • 海鮮大阪燒