~~~~~~~~請用小小時間睇,免得受氣又令到唔開心~~~~~~我地係雅虎團購到買既,買之前打電話問清問楚廣告寫到明任食海膽,原條鰻魚,咁就約左2016年11月13日8:15-10:30食,黎間野一開始入去時我地5個入去坐低果時都無咩問題發生,之後開始準備寫食D咩,佢地D wasabi有小小唔同出面其他地方D味,有小小怪咁都好啦,本身話任食既野,我去到海膽話已經無哂,之後鰻魚食左9點半左右又無埋,最令人火爆既人D服務態度差到,10:30完,9:30同我地講最後落單,咁我心諗你要我點落,落多定落少,之後成個鍾係到坐?之後佢地話係公司定既,咁我就叫佢搵經理同我地溝通,佢地職員同我講經理今日放假,我叫佢用公司電話打比經理等我同佢溝通,點知打都未打就同我講搵佢唔到,咁我諗你地決定唔到又要提早一個鍾前最後落單,我心諗我食咁多間未試過可以早一個鍾叫我地最後落單,仲要岩岩入坐海膽已經無哂,服務態度又差,價錢又貴,D野又唔係太多款同特別好食,我一生中食咁多間,最受氣,又最貴,最差係黎間,就算日後有免費抽獎抽中免費食我都唔會再去!!!

2016-11-13