之前食過一次晚飯, 覺得都幾抵食既.今次就試下下午茶啦.叫左一個豉椒排骨炒麵, 一個常餐配瑞士雞翼撈麵豉椒排骨炒麵 (唔記得影相), 排骨頭大, 沒甚麼肉, 每一舊都好大, 根本放唔入口,重點係骨多個肉一個常餐配瑞士雞翼撈麵, 2隻雞全翼係我非常欣賞既, 呢度既瑞士雞翼竟然係用花椒八角煮架.因為見到係撈麵上, 中式煮法味道當然唔似瑞士汁啦~唯有當普通雞翼食. 麵非常濕,明顯地無飛好水就上碟. 麵無落任何調味, 店方一定係諗瑞士汁已經好夠味啦.錯錯錯!!!! 因為麵非常濕, 掛唔到瑞士汁, 兩者就好似不相識一樣. 各行各路.完全唔夠味. 要自行加胡椒粉調味. 兩款既味道都不太好除了味道外, 用餐環境也不舒服, 當日由於是星期六, 人流比較多, 店員不停的行來行去, 位置已經不夠, 經常會撞到椅背.用餐時間全程不停有人好趕急的行來行去. 完全不能安靜的用餐而且店員安排位置的做法奇差. 完全有趕客之意.印象不太好
之前食過一次晚飯, 覺得都幾抵食既.

今次就試下下午茶啦.

叫左一個豉椒排骨炒麵, 一個常餐配瑞士雞翼撈麵

重點係骨多個肉

因為見到係撈麵上, 中式煮法
味道當然唔似瑞士汁啦~

完全唔夠味. 要自行加胡椒粉調味.
兩款既味道都不太好

店員不停的行來行去, 位置已經不夠, 經常會撞到椅背.

用餐時間全程不停有人好趕急的行來行去. 完全不能安靜的用餐

而且店員安排位置的做法奇差. 完全有趕客之意.

印象不太好
2016-10-29