其實之前已經同一班朋友黎過一次,覺得食物都幾好咁🤔同埋坐得都好舒服,環境好好👍🏼而咁岩近排又有朋友生日,所以好想order個生日碟比朋友,等佢驚喜下~今次我地係平日夜晚黎,都唔算好多人,所以好岩同朋友密密傾🙆‍♀️我地order左一個煙三文魚黑松露忌廉天使麵同意大利黑醋燒酥皮三文魚~個天使麵好creamy🤗仲要配上整成玫瑰花形狀既煙三文魚,相當不錯👍🏼少少意見就係佢黑松露個味唔算好突出🤔但整體來說都挺好的!呢個燒酥皮三文魚係出乎意料之外好味🙈仲配上薯蓉,個薯蓉係我朋友大讚的~每一啖三文魚食落口都係滲透住油,感覺好肥美🤤最期待期待既一定係佢舖頭呢個生日碟😍係要預先order的!因為我朋友好鐘意Hello Kitty的~所以已經一早比圖佢幫我畫上去😝大概呢個生日碟都要等二十至三十分鐘到,所以差不多食完就可以叫佢整定先,費事等得太耐啊!呢個生日碟係超有驚喜啊😍個Hello Kitty真係畫得好靚好靚!連我呢個唔算好鐘意Hello Kitty既人見到都覺得好幸福🙈同埋佢真係畫得好接近原圖,好神奇究竟點樣可以做到🤔個度既服務員其實都好好~係會同你一齊唱生日歌~好想下次再黎再整其他公仔既生日碟啊😳

煙三文魚黑松露忌廉天使麵

意大利黑醋燒酥皮三文魚