2023-08-14 281 瀏覽
真心嬲!我係金會員,見d積分就快到期,經開海港城就諗住同朋友一齊食下雪糕。因為會員app更新左新version後第一次換領雪糕,其實都唔係太識用,店員勁不耐煩,問佢,佢又話唔識!😡唔緊要既,咁我咪慢慢囉,見app可以一次揀4張,咁揀完之後再換領,我部電話係5G,但load左成幾分鐘個code都出唔到😡個app勁廢,好啦,load完第一張再按next code又係load唔到,根住再問店員(Ella)佢話唔係咁要等15分鐘,仲怪返個客話我唔應該一次過換4張😡問佢又話唔知,心諗你頭先又唔講!你係staff你都唔知,客人點會知呀!全程黑口黑面態度又差,跟住有個後生d既職員行過來問個呀姐咩事,佢仲大大聲話佢個app load唔到🙄(但語氣態度勁晦氣)講真,雖然唔係話好貴既雪糕店,我又無叫你sell我,我係想問下點解要load咁耐,都係想食杯雪糕姐,我想講受氣都受飽啦!雖然你地d雪糕係幾好食,但香港大把gelato選擇,唔係要名店既服務,但都想正正常常咁既態度囉。總之一肚氣🤬

2023-07-26