(非會員)
2006-07-14 2 瀏覽
2006年7月12日, 同媽咪提早慶祝生日!見到忽週介紹得唔錯,就決定去試!! 出面望入去環境裝修都唔錯既! 但入到去先知唔好食!! 個侍應話每個位可以揀三文魚刺身/天婦羅,咁我地就2樣都試!! D 三文魚刺身味道有D怪,天婦羅又凍喎!! 熱盤又得幾款揀,例如:魚,賴尿蝦,蟹,加喱角,樣似麥樂雞,什菜,雞,薑醋,炒面,炒飯....... 根本上見到果樣已經唔係太想食了,期間見過佢出過一次炒蜆,我諗依樣都算OK!! 睇佢D 宣傳單張又話有壽司, 我見佢出過一次咋,諗住出去夾喇,D 款又唔多, 得返一兩件比我夾,諗住試喇,D飯又硬..., 仲衰過去超級市場買呀!! 差唔多食飽諗住試甜品, CAKE都冇件,喱糖個樣都OK, 但咬落去好"粉"!!雪糕就係牛奶公司迷你杯裝(朱古力+芝麻) 都OK既!!!汽水任飲, D汽水好水呀,完全飲唔到有汽水味..好似飲水似D !! 未夠2個鐘已經頂唔順喇! 走果陣個肚都未飽!!下次一定唔會去食!!

雪糕就係牛奶公司迷你杯裝(朱古力+芝麻) 都OK既!!!

下次一定唔會去食!!