2023-02-01 5102 瀏覽
呢間真係值得一試,體驗很獨特。一般自助餐,再差,都有個刺身吧,就算熱食幾咁唔適合你,諗住食啲刺身,都可以回到少少本。呢間特別,刺身吧供應蟹柳(魚蛋狀的,非一絲絲)、蛋(急凍中間重未完全解凍既)、希靈魚(雪藏貨)、𩶘魚(雪藏貨),完啦。你以為基本會有三文魚,係有,壽司黎,全場可能有幾十件,攞完左,你以為等一陣佢會refill,等左一個鐘,唔見有refill,去問佢,佢話唔會refill既。咁冷盤既環節,就未開始,已經結束左。咁你諗住可以食下熱盤,有趣既時刻又開始。純凍肉享受,印象中,有生炒豬扒、黑椒雞扒、雪藏白汁魚柳、蠔油菜芯、什錦炒豬腩肉片(臭既)、炸春卷、炸咖哩角、炸雞翼、咖哩雞翼、炒飯、炒意粉。甜品好快就攞完,每樣試過一件,但你唔會覺得好食既。呢種自助餐,真係算係種體驗,令我回味曾經名將既感覺
呢間真係值得一試,體驗很獨特。