2024-02-27 187 瀏覽
黑松薯條:粗身薯條,外脆內軟,入面粉粉的。炸得熱辣辣,有唔少芝士同松露碎係面,但又唔油膩。松露醬好香好味👍🏻香草雞燒烤醬薄餅:有菠蘿、洋蔥、雞肉,芝士同蕃茄醬超多,好足料。餅底薄脆香口,食完唔會滯。虎蝦蕃茄汁扁意粉:虎蝦好大隻,冇雪味,肉質結實有口感。意粉吸收晒啲蕃茄汁,好入味但又唔會太腍👍🏻牛油果香蕉奶昔:香蕉味好出,奶昔香滑,可能隻蕉好甜,感覺可以當飯後甜品。紫薯鮮奶:淡淡紫薯味,唔會好甜,感覺冇添加糖,係鮮奶嗰種微甜,健康之選。感覺東廣場好似葵廣或者旺中,有好多地道小店餐廳,但就有啲迫。但呢間餐廳環境好靚有文青feel,闊落舒適。冇限時又有sparkling water自助,唔錯。