2023-08-23 11283 瀏覽
紅磡區超爆場Buffet,閒日星期二都可以爆場😱Buffet區分隔清晰,而且相當長生蠔區,每人每次 2 隻,蠔肉細,蠔味零,已被樓面姐姐浸洗到冇晒海水刺身區近門口側,有 6 款:赤蝦、三文魚、吞拿魚、鯛魚、帶子、赤貝。赤蝦大大隻,但要自己開殼,蝦腸未去!三文魚超大厚切帶子原粒執比你其他冇試到,興趣不大冷盤款式一樣多,除咗沙律菜外,有 4 款芝士:Brie、Emmental、Cheddar等煙三文魚唔太鹹👍Parma Ham正常凍海鮮最吸引都係波士頓龍蝦身同鉗,但唔係隻隻都咁多橙色膏。其餘有:翡翠螺、蝦、藍青口、鱈場蟹腳燒牛肉部位有啲似牛柳,亦可能係肉眼芯,肉質嫩、冇筋但有嚼勁煎鵝肝係串燒位置,開始咗Buffet一個多小時,師傅開始煎,熱辣辣好好味,如果有多啲醬汁會更好芒果拿破崙個樣好睇,酥皮已經淋晒漏晒氣總括而言,以7xx價位食係可接受,但唔會有第二次,我覺得正常人好難食得晒所有款式,如果可以縮一縮種類,降一降價會更好順帶一提,侍應生雖然年輕似Parttime,不過收碟速度快,有禮貌而且冇黑面情況

赤蝦大大隻,但要自己開殼,蝦腸未去!
三文魚超大厚切

帶子原粒執比你

其他冇試到,興趣不大

煙三文魚唔太鹹👍

Parma Ham正常

燒牛肉部位有啲似牛柳,亦可能係肉眼芯,肉質嫩、冇筋但有嚼勁

芒果拿破崙個樣好睇,酥皮已經淋晒漏晒氣

2023-08-22