2022-09-27 263 瀏覽
呢間小店個位置唔係大街,搵咗一陣先搵到,如果大家嚟到長洲唔想再食大魚旦同海鮮,可以嚟試吓呢間新派pancake,佢有好多種口味選擇,有鹹味甜,味道配搭非常有創意,同出面色嘅傳統班戟有啲唔同可以嚟試吓!店面環境不大,係夏威夷度假風格,之前係睇YouTuber Kiki and may介紹所以來試下吞拿魚他他班戟 $35我想講佢個餅底做得超好食!比起坊間嘅班戟厚身少少,好香蛋味,我估佢個蛋漿加咗牛奶令到個奶香味好滑好好食!配埋吞拿魚他他醬呢個配搭簡直係冇得輸呀!真心好食!不過價錢都唔算平但係係幾高質幾好食嘅!推介大家來食!🥰😋因為長洲太多美食啦,今次淨係試呢左喱款吞拿魚他他,下次會來試個甜嘅!I will be back !🤩

吞拿魚他他班戟

吞拿魚他他班戟 $35