2016-11-24 405 瀏覽
一行四人食晚飯,7點入座,9點仲追緊上菜,叫咗以下幾樣:$1雞菇沙律凍番茄海踅黑松露奶奶雞麵炒飯凍番茄:甜到漏菇沙律:ok海踅:超鹹麵:好食,黑松露味濃,雞滑,麵質彈炒飯:ok$1雞:凡每人消費$50或以上可以$1 order一份奶奶雞。上面黑松露奶奶雞為3人份量,$1雞約一人份,原味。7點入座,d嘢食到8成,追個一蚊雞話無落單,問我哋等唔等。一直等一直見住周圍d雞上檯,追咗3次都未到我哋。後來就有位阿嬸報告話整緊。我哋話等咗超過半個鐘啦wor! 佢話,其他客人都要等9個字。老人家勞氣了:9個字?格離遲過我哋落單都上咗菜啦!e位阿嬸就一路行開一路啤住我家長者。其實你上唔切咪沙個冧行開囉,唔想做咪摺咗佢囉,e d咩服務態度呀?你上菜慢我哋欠咗你呀?等足9個字再追,都係無。最後差唔多9點半先上菜。一個晚飯食成三個幾鐘,找數仲話卡機壞咗只收cash.你無心做就摺撚咗佢,唔好扮晒蟹又e樣優惠果樣優惠,服務態度又差,一句講晒無下次!
一行四人食晚飯,7點入座,9點仲追緊上菜,叫咗以下幾樣:
炒飯

凍番茄:甜到漏
菇沙律:ok
海踅:超鹹
麵:好食,黑松露味濃,雞滑,麵質彈
炒飯:ok

7點入座,d嘢食到8成,追個一蚊雞話無落單,問我哋等唔等。
等足9個字再追,都係無。最後差唔多9點半先上菜。
一個晚飯食成三個幾鐘,找數仲話卡機壞咗只收cash.
  • 辛安東元祖奶奶雞