24/2下午 同全家人 諗住去試下呢間岩岩黃埔新開無耐既台灣餐廳 咁門口排左五分鐘就入得 咁入到去 當日叫左 魯肉飯加冬瓜湯 雞扒魯肉飯 牛筋腩油麵 蛋餅 炸墨丸 仲有三杯野飲 咁當我地叫完野 想要幾杯水 咁問一個短髮既女待應 可唔可以比幾杯水我地 一開頭叫佢拎幾杯水 態度已經唔係好好 跟住佢比完水 就態度好差咁問我地 你地落左單未架,咁都算啦 咁食到7788 我阿媽 老婆仲食緊 佢就兩分鐘埋黎收一轉野 個炸墨丸問都唔問 一行過黎就收左佢,論野食 係可以 唔差既 所有野都有水準 亦都明白有人排隊 想人流轉得快 但老人家食得慢少少 無辦法 我地都係食左半個鐘左右 你就不停埋黎收野 趕客咁款 一係你就同係門口講 限時用餐 唔好不停埋黎 收野 趕人走咁款。總結 野食可以 但短髮中年女待應態度極惡劣
  • 魯肉飯