2023-10-25 287 瀏覽
馬六在香港都有幾間分店,今次我哋去左土瓜灣分店😉食物質素都OK ,未至於超好食,不過都唔算太差☺️都算過得去…咖央多士略嫌唔夠脆口,醬比得太少,牛油得半塊,不過好多地方都係得半塊😅叻沙都正常質素,都可以😝個熏鴨其實就係鴨胸,單係食鴨胸係ok嘅,配飯怪怪地😝另外牛肉椰漿飯就比較難食,唔推薦🥵整體都可以接受,要求唔算太高都可以話過得去合格😉#黃怪獸 #黃怪獸覓食 #黃怪獸自家製 #香港美食 #香港好去處 #香港 #食 #食譜 #食飯 #自己整 #食飯啦 #yum #yumyum #yummy #hk #hkfoodie #hkfood #foodie #foodiehk #foodporn #hk90s #想要更多真實食評搜尋ig黃怪獸覓食 #love #followback #instagramers #tweegram #photooftheday #20likes #amazing #土瓜灣美食
馬六在香港都有幾間分店,今次我哋去左土瓜灣分店😉

叻沙都正常質素,都可以😝

個熏鴨其實就係鴨胸,單係食鴨胸係ok嘅,配飯怪怪地😝

另外牛肉椰漿飯就比較難食,唔推薦🥵

整體都可以接受,要求唔算太高都可以話過得去合格😉

#土瓜灣美食