2014-10-14 238 瀏覽
我真係未見過串燒叫十串唔使五分鐘就食得,我叫外賣,二串牛肉,二串豬頸肉,一串金菇肥牛,二串雞肶菇,一串雞肉,二串芝士腸,點解我要上黎講因為太過份了,第一,我咁多串唔使五分鐘比到我,我見佢把所有串燒先放一放係個爐下面,再拎上去燒,我開頭已為佢係整啲汁再上去燒,原來我返到去食成口油。。牛肉乾過牛肉乾,有半串焦左,豬頸肉出色,兩塊長度4cm, 闊度1,5cm左右,薄切薄到我直頭著晒燈,打直穿,十蚊一串,得兩塊薄到爆既豬頸肉,雞肶菇吸晒油,食唔到,雞肉又係乾晒,二串芝士腸。。。一邊黑到食唔到,成條炸到乾到爆開晒,點解我無返去同佢嘈,因為我叫拎走,比少少良心出黎做生意好唔好,我唔會再去食同埋我會叫我識既朋友唔好去食
5 分鐘 (外賣自取)