招聘中
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
我一向比較喜歡這分號的譚仔雲南米線的味道...多過個間三哥譚仔,所以佢d檯咁迫,一張這樣的圓檯仔坐成6,7個人、落完單又等得鬼死咁耐d野食至黎都唔介意喇,我在這裡食 0左一年有多嫁喇,每個月2次到啦,但係沙田中心這間店實在真的越做越差喇,質素又唔穩定,個湯底時辣時唔辣,份量就越黎越少,今次仲差...全部唔得...錯晒!我諗好難令我再黎喇 ! ! !今日兩個人叫 0左兩碗米線加個(細)蒜泥白肉 . . .魚腐、腩肉米線(中辣)>>魚腐得個兩粒、d腩肉就冇乜味道、得個肥字、越黎就越小、越細、越薄,個中辣就一d都唔辣,而且個湯底好淡、真的越做越差 !墨丸、雞肉、炸醬清湯米線>>份量全部小 0左,個炸醬得個甜字又碎又冇肉味,湯底仲差、簡直淡而無味呀 . . .錯晒 !蒜泥白肉(細)>>都係果幾句啦,份量小 0左,但係就連d蒜蓉都得個小小、完全唔夠囉!d肉就更加啦,切到紙咁薄呀 ! ! !杯咖啡淡而無味,又唔熱

所以佢d檯咁迫,一張這樣的圓檯仔坐成6,7個人、

落完單又等得鬼死咁耐d野食至黎都唔介意喇,

我在這裡食 0左一年有多嫁喇,每個月2次到啦,

但係沙田中心這間店實在真的越做越差喇,

質素又唔穩定,個湯底時辣時唔辣,份量就越黎越少,

今日兩個人叫 0左兩碗米線加個(細)蒜泥白肉 . . .

越黎就越小、越細、越薄,個中辣就一d都唔辣,而且個湯底好淡真的越做越差 !

湯底仲差、簡直淡而無味呀 . . .錯晒 !

d肉就更加啦,切到紙咁薄呀 ! ! !
杯咖啡淡而無味,又唔熱

題外話/補充資料: 一年[b]加幾次價[/b],d食物水準就越黎越[b]差[/b]、份量又越黎越[b]小[/b]
2013-01-13