🐻既生日慶祝終於黎到尾聲 🤣 好閏蜜都對🐻好好,今次揀左間豪氣日式鐵板燒餐廳 😳 其實....🐻未試過食尼種鐵板燒,即係有師傅係你面前燒俾你食個種 👨🏻‍🍳🔪 今次安排左我哋坐其中一間客房,環境好日式亦都好舒服,服務亦都非常好 😛閏蜜決定揀選「鮑魚二人餐」🤩 包左前菜、沙律、原隻活鮑魚(刺身/鐵板燒)、刺身拼盤、茶碗蒸蛋、鐵板燒白鱈魚、特級美國牛肉(薄燒/厚燒)、蛤清湯、炒飯/稻庭烏冬(冷或熱)、甜品 😍😍😍😍😍推介/意見‼️✨🐻同閏蜜都想像唔到「原隻活鮑魚」係咁大隻真係嚇親 😛 新鮮鐵板燒鮑魚片好爽口同埋燒得好香,但放涼左少少就要用多d牙力咬啦 🤣 ✨「厚燒牛肉」都很不錯,雖然唔係好入口即溶個種,但加埋炸得乾身既蒜片一齊食都係無得輸‼ 「刺身拼盤」都好新鮮,「鐵板燒白鱈魚」既魚質爽口但就俾個湯既濃甜味搶得太多了 😝✨其實最令🐻同閏蜜有驚喜係前菜裡面既「鴨胸粒」、「烤起既鱈魚片?」,仲有最後既「炒飯」😝 唔通我哋真係唔係有錢人既材料⁉️✨鐵板燒之旅整體都很滿意,師傅亦都會同你傾下計,亦令我哋知道尼間不是「表演系」鐵板燒(笑😆)而且同閏蜜係房內傾下計食下野真係好滿足呢

推介/意見‼️

✨鐵板燒之旅整體都很滿意,師傅亦都會同你傾下計,亦令我哋知道尼間不是「表演系」鐵板燒(笑😆)而且同閏蜜係房內傾下計食下野真係好滿足呢 🤗🥰

價錢‼️
$2280「鮑魚二人餐」
*另收10%服務費*
  • 炒飯