2024-05-17 175 瀏覽
終於有機會一訪依間位於佐敦嘅日式靚靚咖啡屋🥰 裡面裝修設計採用大量木系裝橫,四處都充滿昭和嘅特色👍 感覺典雅又別緻,啱曬鐘意打卡嘅🐧❤️ 今次㨂咗一份豐富嘅lunch set❤️ 前菜🐧 㨂咗桂花冷蕃茄& 梅子牛油果冷豆腐❤️ 蕃茄好新鮮好fresh🤩 食落好鮮甜,當中帶有淡淡嘅桂花香🥰 超級清新🫶 牛油果食落好綿滑好馥郁,同水嫩彈牙嘅豆腐出奇地合拍🥰 食落好開胃👍 主菜㨂咗一份日式滑蛋吉列豬扒❤️ 吉列豬扒即點即製超有誠意🤩 炸得外脆內嫩,肉汁滿滿🤤 再沾埋超多滑蛋同洋蔥嘅醬汁🤩 真係送幾碗飯都可以🥰❤️ 特登將白飯加錢升級為櫻花蝦飯🤭 舖得超滿嘅櫻花蝦上淋有甘甜嘅蜜汁😚 食落鹹香中帶一抺甜,好惹味超可口🤭 就咁食已經好正正😘 飲品就㨂咗打卡一流嘅晴空。富士山特飲🥰 甜美又清爽嘅波子汽水梳打上,蓋有順滑又濃郁嘅特調奶蓋,飲落香滑又甜美🤤 好睇兼好飲😘 店舖仲特設精品counter❤️ 售賣自家製嘅衣物飾品🌟 食飽飽不妨去睇下有無心水🥴❤️
桂花冷蕃茄& 梅子牛油果冷豆腐

日式滑蛋吉列豬扒