2024-03-08 80 瀏覽
呢間嘢啲服務態度超差!今日夜夜哋諗住搵間舖頭食個快嘅晚餐,見到呢間餃子店就入咗去。咁我哋兩個就食開香口嘢嘅,本來諗住叫煎餃,後尾一打開本Menu見到咁清,以為冇煎餃,我哋就嗌咗炸雲吞。點知食到咁上下佢嚟咗碗湯雲吞,我哋冇掂過碗雲吞同佢講佢比錯咗我哋,佢就話可能講錯落錯,總之就溝通上出錯問我哋要唔要咗佢,咁我哋一心諗住食香口嘢就梗係同佢講話唔要啦我地想食炸雲吞。然後個後生店員就突然之間發脾氣,話我地唔尊重老人家(都唔知關年齡乜事),又話我發大小姐脾氣,總之當下就係兩個男店員圍住我喺度兇我,仲手指指噴晒口水咁鬧。嚟食個飯,又唔係唔俾錢,我又冇鬧又冇打佢個老人家,嚟俾錢食飯住受氣(仲要唔係平喎),臨走佢仲咒我有排我受。想俾人詛咒可以嚟呢度搵個後生仔店員。😃
呢間嘢啲服務態度超差!

想俾人詛咒可以嚟呢度搵個後生仔店員。😃