2013-03-02 968 瀏覽
第一次黎呢度飲茶,真係令我有賓至如歸嘅感覺,真心讚好所有樓面的服務態度。每一個員工都慇勤有禮,不是高級餐廳那種拘謹的機械式服務,亦不會過份熱情變得浮誇,真正恰到好處兼好有 heart,而且個個都 very attentive,今時今日真係好難得。食物方面, 值得推介既有煎薄罉, 夠乾身, 足料, 熱辣辣, 煎到金黃色脆卜卜. 雪梨糖水好足料, 有好多雪耳同雪梨, 又唔會太甜. 蛋散就麻麻, 唔夠脆又唔甜. 其他點心不過不失. 雖然食物水準好壞參半,但員工的表現已遠遠彌補了食物上的不足,而且有勁多嘢送,有花旗參紅棗茶/橙汁 + 紅豆沙/雪梨糖水 + 椰汁糕 + 紅豆糕,食到飽飽每人都只係$60咋, 最緊要食得開心!

2013-02-22
  • 煎薄罉