呢兩個月黎一直都食唔到漢堡😢令到我個食漢堡既心 不退反熱  所以今次點都要去食!!😤之前見過其他食家試完都讚抵讚好食,而且仲有巨型漢堡可以挑戰添😮不過,今次黎到已經無左巨型漢堡,連個餐牌都轉埋,漢堡選擇少左..🙁Lunch時間差唔多1點黎到,但只有兩枱客人我估一黎LUNCH SET又唔係特別平,二黎附近食店選擇都唔少點左一個K-square牛肉漢堡同一個西冷牛扒配意粉先送上兩杯凍檸茶,糖漿自行添加,岩哂中意走甜既我!!😁之後送上餐湯同包十分欣賞呢度D食物好夠熱👍👍就連個餐包都熱到meet開佢會辣到手既程度😱餐湯係南瓜湯,唔係滑果隻,仍然食到一絲絲既南瓜絲,另外加左好少既肉粒仔,增加左個湯既甜味同口感。個人十分喜歡個湯❤️❤️餐包係外脆內軟既提子包,唔會太甜,佢既味道、氣味、溫度都留下好印象😍西冷牛扒配意粉西冷扒好有睇頭,唔算太薄 而且大塊但原來呢碟野係好睇唔好食👎西冷扒無牛味 而且好多筋 邊位完全係香口膠 好咬唔好吞...😧👎西冷扒五成熟,入面係粉紅色同埋好淋好滑身,但係好明顯係加左梳打粉既效果意粉係茄汁意粉,味道偏淡👍全碟最好食係D雜菜,蒜蓉炒過 且熱辣辣,連最硬既甘筍都淋身K-squa
呢兩個月黎一直都食唔到漢堡😢
令到我個食漢堡既心 不退反熱  所以今次點都要去食!!😤

Lunch時間差唔多1點黎到,但只有兩枱客人

點左一個K-square牛肉漢堡同一個西冷牛扒配意粉

先送上兩杯凍檸茶,糖漿自行添加,岩哂中意走甜既我!!😁

之後送上餐湯同包
十分欣賞呢度D食物好夠熱👍👍
就連個餐包都熱到meet開佢會辣到手既程度😱
南瓜餐湯同提子餐包

西冷牛扒配意粉

西冷扒好有睇頭,唔算太薄 而且大塊
但原來呢碟野係好睇唔好食
意粉係茄汁意粉,味道偏淡

K-square牛肉漢堡

除左漢堡仲有少量既沙律菜加黑醋、粗薯條
粗薯條真係好讚
,除左因為熱辣辣之外,薯條係上枱之前已經加左調味粉調味,而且調味粉均勻,唔駛點茄醬已經好好食!!

K-square牛肉漢堡

漢堡大大個,入面有蕃茄片、生洋蔥、生菜、芝士、醃青瓜片、牛肉漢堡扒同芝麻包

K-square牛肉漢堡

芝麻包真係滿佈芝麻,而且包皮烘得香脆;圖中可見呢款麵包屬於空心果類,所以食起上黎唔會覺得包太多太實。
牛肉漢堡扒差唔多有一吋厚!! 全個漢堡根本就厚到唔可以一啖咬到每一層😆
本身唔中意食生洋蔥,但食左之後先發覺唔錯,多左爽既口感👍
不過,個漢堡就係因為太多味,結果漢保扒既牛味係食唔到...😥
分開食果陣,先試到其實個扒好有牛味,而且唔乾,係鬆散左少少,味道其實唔錯

總結,呢度服務好好!食物夠熱夠新鮮👍漢堡唔太差,只係同我預期有啲出入😐😑 雖然其他無試過,但我估呢度應該主打漢堡 所以漢堡以外既食物唔好試 好伏...
2017-05-06
南瓜餐湯同提子餐包