2017-06-16 1003 瀏覽
成日經過都比呢度嘅裝潢吸引住,都好想試吓呢度既甜品,終於有時間滿足下了一坐底未夠一秒已經有人走埋黎講:用餐時間一小時。心諗好似想趕客走甘😅芒果四重奏 $82本來唔係想叫呢一款,但咁岩見到隔離嗰台兩個人都食緊,好似幾好味,所以就叫了。食完四種唔同嘅芒果款式,除咗最尾個拿破崙覺得好食之外,其餘都覺得好一般,完全覺得值呢個價錢。榛子疏乎厘伴雪糕 $72叫呢個嘅原因純粹覺得榛子、疏乎厘唔會難食,放心一點。但結果係見到個賣相以為送錯,甘深色既?實物同照片不一,除咗覺得甜之外唔覺得好食,口感好似塔晒咁,扣分。本身自己對雲呢拿味雪糕覺得好普通平時好少食,但個雪糕意外地得好好味。最後叫咗一杯熱咖啡諗住醒下神,嘩!真係唔方唔醒神啦!因為真係好難飲!就算加上奶加上糖,好耐未飲過咁難飲嘅咖啡!佢應該都算係人生中可以入三甲最難飲嘅咖啡之一。總結來講環境尚算唔錯,但價錢同味道性價比低,冇乜必要都唔會再試。

一坐底未夠一秒已經有人走埋黎講:用餐時間一小時。
心諗好似想趕客走甘😅

芒果四重奏 $82