2008-03-02 2 瀏覽
昨天同友人一同到銅鑼灣時代的tony roma食晚餐\是日點左一個肋骨full size 繁星組合的頭盤炸蝦每人叫左汽水同lemon tea呢d都係無限添飲的一開始會比條包包中間插左把刀佢\應該計你兩個人一條包會配有蒜蓉醬同牛油我查左個蒜蓉醬幾好味之后上左個頭盤佢\唔知係未見幾多人比幾多咁arm 樣樣都係每人一件呢個組合有條炸芝士小雞槌脆薯皮上左個肋骨配以薯條肋骨好軟好易切幾好味再黎炸蝦好金黃但唔食得多因真係好熱氣好脆口呢個配以一顆薯仔食到咁上下叫左兩個甜品一個係曲奇加ice cream 呢個好特別佢\用個pan 熱熱的盛住曲奇但上面有個雪糕所以雪糕好快溶曲奇有點似mrs fields的似咬落食cake咁但好甜不過真係好好味之后叫左個apple pie 呢個就不太好味佢\有一顆顆apple肉加少少脆粒粒但冇咩特別之前友人跟我說在這餐\廳吃所以上網睇下有冇介紹見到佢\個網你登記少少野會有coupon download 第二個主菜有半價網址係: http://www.tonyromas-mms.com/chinese/Connect%20folder/connect.html
昨天同友人一同到銅鑼灣時代的tony roma食晚餐\
會配有蒜蓉醬同牛油我查左個蒜蓉醬幾好味