2023-12-15 945 瀏覽
今日同同事下班後一齊聚聚,我哋選擇這間餐廳好近旺角地鐵站,地理位置好方便嘅令和居酒屋食dinner在家傾吓偈,餐廳裝修得好有feel,好似真係去咗日本一樣😎餐廳內的員工非常有禮貌,仲推介我們吃餐廳的二人前秋@冬二人前火鍋套餐,非常抵食😋首先是富士山火焰脆脆薯仔沙律食落口感不錯,裏面有薯仔蓉,識落有少少煙煙韌韌,有魷魚的香味,有吞拿魚的味道,識落非常特別,非常值得推介,不妨一試😍三品刺身盛合刺身非常新鮮有三文魚、吞拿魚、帶子,味道十分新鮮及鮮甜🫶🏻鹿兒島A 4肩胛和牛海膽反卷外面有新鮮和牛加海膽配搭,海膽非常鮮甜,加上壽司飯非常美味😍芝麻雞翼渣哥嘅芝麻真係好香,雞翼尚算肥美,炸得時間剛剛好,內裏依然保持肉汁👍🏻來一個火鍋湯底(壽喜燒鍋)醬油湯底野菜豆腐籃A4肩胛和牛最後還有甜品 (燒芝士年糕)這個燒年糕不得不讚,外脆內軟,煙煙韌韌,非常美味🥳芒果乳酸梳打巨峰提子乳酸梳打Refreshing ,甜度適中☺️

首先是富士山火焰脆脆薯仔沙律

三品刺身盛合
刺身非常新鮮有三文魚、吞拿魚、帶子,味道十分新鮮及鮮甜🫶🏻

鹿兒島A 4肩胛和牛海膽反卷

芝麻雞翼

來一個火鍋湯底(壽喜燒鍋)
醬油湯底
野菜豆腐籃
A4肩胛和牛

最後還有甜品 (燒芝士年糕)
這個燒年糕不得不讚,外脆內軟,煙煙韌韌,非常美味🥳

芒果乳酸梳打
巨峰提子乳酸梳打
Refreshing ,甜度適中☺️
2023-11-21