(非會員)
昨晚一行5人,叫了幾道熱食加幾客壽司,但點知居然係全部先上哂熱食,一客壽司都冇!佢不停上菜但又唔同我地收碟,搞到成檯都係野!忍唔住叫左個侍應上菜之後順便收碟,佢就話轉頭先,點知轉過頭上多2道菜都唔同我地收碟!!!跟住我另外叫第二位侍應黎先收碟!中段想話加個炸雪糕,但個侍應居然以極不禮貌既態度回答話"炸雪糕唔好食,咪叫啦!"一講完就唔理我地既反應走開左!佢究竟係咪同公司佢倒米呀?邊有侍應咁同客人講野家!?而差不多到食哂d熱食時,壽司先出現!但個時大家都已經飽飽地...咁諗住慢慢食,三文魚,鏝魚,甜蝦,蟹子壽司都新鮮ok,但個客帶子壽司就居然比我地食左d"梅梅"地既味道!!!帶子壽司只係大約擺左15分鐘,就居然開始變色!!到最後埋單時就變了淺淺既灰黑色!極為唔新鮮!!!壽司上左先開始同我地"執下碟"想趕客走咁,但我地唔理,慢慢食...最後埋個單,埋左十世都未埋到!!!P.S.除左帶子壽司之外,整體上其他食物都冇咩問題~

最後埋個單,埋左十世都未埋到!!!

P.S.除左帶子壽司之外,整體上其他食物都冇咩問題~