2023-10-07 298 瀏覽
。O小姐。出名已久嘅豬扒大王。日常。一路都知道耀東號係出名食豬扒嘅,做完嘢,見有時間,亦都聽到話佢就嚟執笠嘅消息😳所以就過嚟幫襯一下,喺消失之前睇吓佢嘅豬扒係咪真係咁好食。喺門口已經見到好多人排隊,好多人都係買外賣,咁我見堂食冇人,咁梗係堂食啦,嗌咗個咖喱豬扒飯,另外再叫咗個豬扒炒公仔麵。份量係正常嘅,不過佢冇餐,一個飯或者面都要成50幾蚊,如果要嘢飲嘅話,加加埋埋都成70🙈。豬扒呢,佢就薄切嘅,不過個面就炸得好脆,食落去係可以嘅,唔會成啖都係油,依豬扒都係即叫即炸嘅,所以我哋都要等一等一段時間先有得食。公仔麵都炒得好乾身,上枱嘅時候仲出緊煙,熱辣辣嘅,三兩啖已經食晒。😳佢嘅豬扒可以嘅,味道同埋有份都係中上嘅,但係又未至於去到非常出色🫣可能係每個人嘅口味唔同啦。至於咖喱豬扒飯,佢嘅咖喱就係有椰汁係入面嘅,都幾香口,不過個汁就稀咗少少,呢個咖喱要攞嚟送飯,又係幾啖就食晒😀食完之後,再落去新翠天仁買杯肥仔水🙈
。O小姐。
出名已久嘅豬扒大王。日常。

豬扒炒公仔麵

食完之後,再落去新翠天仁買杯肥仔水🙈
  • 豬扒撈出前一丁