2021-05-16 337 瀏覽
帶兩隻馬騮去行街街到咗食晏嘅時候諗下aiya小朋友啱啱冇咗兩隻門牙食唔到肉添點算呢🤔啱啱好畀我見到觀塘有pepper lunch有植物肉食鐵板燒,入去試吓先,估唔到冇牙仔一個k.o.晒成份啱曬小朋友玩食呀!真係㗎超乎想像咁美味原來係全新植物肉漢堡扒「IMPOSSIBLE™️ TEPPAN」最啱小朋友同注重健康嘅你呀植物肉概念融入招牌鐵板,「IMPOSSIBLE™️ TEPPAN」系列,分別有「植物漢堡扒配香濃芝士汁」🧀*及「植物漢堡扒配自家製洋蔥汁」🧅。植物漢堡扒嘅口感同味道都非常接近傳統嘅牛肉🐮,而且每一塊都灑滿咗Pepper Lunch嘅招牌黑椒🧂同自家製牛油🧈,再配合熱辣辣嘅鐵板🔥及Pepper Lunch嘅秘製惹味醬汁,相信每一啖都可以為你帶嚟超乎想像嘅驚喜!🤩注意呀「植物漢堡扒配香濃芝士汁」只於Pepper Lunch餐廳發售,而「植物漢堡扒配自家製洋蔥汁」則適用於全線Pepper Lunch分店。#PepperLunch #PepperLunchhk #hotplate #鐵板料理 #牛肉飯 #katkatfoodies
帶兩隻馬騮去行街街
到咗食晏嘅