2010-09-18 4 瀏覽
見到坐到出門口仲要等位,不過望落去就好似一般過一般,但就有好多介紹,於是就試下。入到去好細,只得一個樓面,好忙,都吾得閒落單,我地睇左一陣menu,見到個樓面得閒小小先敢叫佢寫野,佢好快就同我地落完單,不過就等左好耐都未有野食,好似人手非常不足。等到了,先來的是同事的楊枝甘露,望落好滿,裡面仲好多料,同事食左只系話ok,冇講其他野,我諗好食哇,起碼佢最終都食得曬。另外一個同事個翡翠明珠就好大碗,滿到瀉,好多生果同芒果汁,裡面d材料仲好似幾豐富,佢就話好味,大西米夠彈牙,組合好清甜吾錯。哈哈我個放最後,比較西式我木糠布甸,細細杯,不過就幾靚幾吸引,食落去芝士味濃而且滑,加埋木糠一齊食味道吾錯。難怪咁偏僻都會有人等位啦!不過人手真系好吾夠,等位,等落單仲要等出餐,好似有d問題囉。

等到了,先來的是同事的
,起碼佢最終都食得曬。另外一個同事個

哈哈我個放最後,比較西式我
翡翠明珠
楊枝甘露
好芝味木糠布甸
2010-09-17
翡翠明珠
楊枝甘露
好芝味木糠布甸
  • 好芝味木糠布甸,翡翠明珠